sursa foto wowbiz.ro

Trei plângeri penale pe numele lui Adrian Mutu. Una este la Cluj VIDEO

Omul de afaceri Adrian Marțian, prin avocatul său, a depus nu mai puțin de trei plângeri penale pe numele fostului său asociat, fotbalistul Adrian Mutu, la parchetele din Cluj-Napoca, Bistrița și Oradea. Afaceristul îi acuză pe Mutu, pe mama acestuia și pe două femei din Bistrița că efectiv și-au însușit o linie de producție de biodiesel de 15 milioane de euro.

plangere mutu (1)

Avocatul Dorin Tătaru spune că a solicitat insistent să se pună sechestru pe fabrica de biodiesel de la Oradea.

Povestea a început în august 2010, cînd Adrian Marțian a mandatat-o pe Camelia Hulpe pentru vânzarea unui procent de 50% din fabrica de biodiesel, pe care o deține omul de afaceri. Prețul de vânzare era de 4,5 milioane euro.

”După încheierea contractului de mandat, mandatara mea, făptuitoarea Hulpe Camelia Irina împreună cu făptuitorii Mutu Adrian și mama acestuia Mutu Rodica, în calitate de asociat și administrator al SC AMA Biodiesel SRL au săvârșit o serie de acțiuni și au întocmit o serie de acre în complicitate împotriva intereselor mele prin care au obținut avantaje proprii, culminând cu deposedarea subsemnatului de bunurile fabrica (instalația, linia) de producție biodiesel, sechestrarea și folosirea acestor bunuri de către toți cei patru făptuitori prin intermediul AMA Biodiesel SRL care îi are ca și asociați pe MutuRrodica mama făptuitorului Mutu Adrian și Hulpe Viorica, mama făptuitoarei Hulpe Irina Camelia”, se arată în plângerea penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în care cei patru sunt acuzați de înșelăciune.

”Au făcut un contract fals. Ca și cum dvs. aveți un aparat foto în mână și eu fac un contract că l-am vândut la domnul avocat Tătar. Ca să demonstrați că nu e așa trebuie să mergeți la instanță, iar în România lucrurile funcționează greu. Am făcut toate demersurile pentru a anula acele contracte de vânzare cumpărare. Mutu este fotbalist dar din păcate face parte dintre familie de escroci”, a spus Marțian.

În plângerea depusă la parchetul Judecătoriei Bistrița, Adrian Mutu și mama lui sunt acuzați de complicitate la gestiune frauduloasă, iar la parchetul Judecătoriei Oradea, avocatul Dorin Tătaru spun că a depus plângere împotriva Rodicăi Mutu și a Cameliei Hulpe pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în sensul că cele două ar fi semnat în fals un contract de închiriere în numele lui Marțian prin care ar fi închiriat fabrica către Ama Biodiesele, iar în baza acestui contract firma și-a obținut toate avizele de la autoritățile din Bihor pentru funcționare.

 

Comments

comentarii

Mesaj RO-alert pentru oamenii din Tulcea. Soldații ruși au atacat cu drone granița României.... Citește mai mult
Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.... Citește mai mult