fbpx

Despre proiect

CLUJUST.ro este primul si singurul portal de Justitie din Cluj. Site-ul conține știri din Justitie, relatări despre cele mai importante procese, anchete despre nereguli din diverse domenii de activitate, interviuri, informații despre oamenii cu putere de decizie, dar și noutăți juridice și articole utile pentru studenți. Specialiștii în drept, avocați, magistrați, etc sunt invitați să scrie opinii! Un proiect pentru oameni și Justiție.

PE SCURT: Dacă vreți să citiți și altceva pe lângă informațiile pe care le are toată lumea, atunci accesați zilnic www.clujust.ro. Citiți doar ce contează!

CLUJUST.ro vă prezintă știrile așa cum sunt ele în realitate, fără exagerări și titluri pompoase cu majuscule.

CLUJUST.ro tratează problemele oamenilor și publică investigații jurnalistice care-și propun să schimbe ceva  în folosul oamenilor.

CLUJUST.ro oferă infordosare-procurorimații despre cursul celor mai importante procese și cele mai recente sentințe și decizii relevante pentru opinia publică.

CLUJUST.ro  va intevieva oamenii importanți din sistemul judiciar și nu numai

CLUJUST.ro aduce noutăți legislative și sfaturi juridice. Decorative Scales of Justice in the library

CLUJUST.ro se adresează și studenților de la Drept cărora le oferă cursuri unice și extrem de utile, dar și informații despre examenele pentru Barou, Magistratură sau posturi de juriști.

CLUJUST.ro are o secțiune de FORUM unde juriștii și justițiabilii sunt chemați să dezbată principalele probleme sau noutăți din Justiție.

Clujenii mai au la dispoziție trei seri în care se pot bucura de instalațiile de lumini din cadrul festivalului Lights On. Festivalul se încheie în 27 noiembrie.... Citește mai mult
O vulpe care a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost salvată după mai multe zile de agonie, în comuna Florești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!