fbpx

Termeni si conditii

Atentionare! CLUJUST.ro nu poate fi facut raspunzator, in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de CLUJUST.ro.

Termeni si conditii de accesare a site-ului CLUJUST.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului CLUJUST.ro aflat la adresele http://www.CLUJUST.ro si http://CLUJUST.ro, denumit in continuare “CLUJUST.ro”, sau  prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se intelege ca ati fost de acord. Acest site este deținut și administrat de Golban Ionut Alin.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti CLUJUST.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice accesare a CLUJUST.ro va fi considerata, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale

2. Utilizarea continutului “CLUJUST.ro”

3. Modificari aduse siteului

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

5. Forumuri publice si comentarii

6. Lipsa a garantiei si declinari de raspundere

7. Forta majora

8. Diverse

9. Lege aplicabile si jurisdictie

 

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul CLUJUST.ro, precum si orice alt material avand legatura cu CLUJUST.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut CLUJUST.ro”), apartin CLUJUST.ro si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele CLUJUST.ro fara a cita cu link (legatura catre site). Reproducerea se face in limita a maxim 500 de cuvinte.

De asemenea, sunteti de acord ca prin scrierea unui material (articol, comentariu, post in forum, precum si orice alt tip de mesaj publicat) in CLUJUST.ro, transmiteti CLUJUST.ro un drept  neexclusiv de autor cu privire la publicarea, republicarea, difuzarea precum si orice alta forma de expunere publica a materialului in cadrul CLUJUST.ro si produselor CLUJUST.ro, pe toata durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

2. Utilizarea continutului CLUJUST.ro

Puteti copia si printa Continutul CLUJUST.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul CLUJUST.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea CLUJUST.ro:

a. reproducerea sau stocarea Continutului CLUJUST.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului

CLUJUST.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea CLUJUST.ro.

c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CLUJUST.ro asupra Continutului CLUJUST.ro.

Orice utilizare a continutului CLUJUST.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului CLUJUST.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@CLUJUST.ro.

3. Schimbari ale siteului

CLUJUST.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, CLUJUST.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. CLUJUST.RO nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de CLUJUST.RO, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa  inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de CLUJUST.RO

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala,

CLUJUST.RO nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

5. Platformele de comunicare puse la dispozitie de CLUJUST.ro

CLUJUST.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discutie si comentarii. In ideea in care CLUJUST.ro nu poate  filtra toate mesajele postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicare, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.

Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de CLUJUST.ro este supusa urmatoarelor limitari:

– Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind “publicitate” la diverse categorii de bunuri si servicii

– Nu puteți publica legături (link-uri) spre alte site-uri în secțiunea de comentarii

– Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor CLUJUST.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de CLUJUST.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea “confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea CLUJUST.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).

– Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri CLUJUST.ro.

– Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de CLUJUST.ro.

– Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie CLUJUST.ro (forum, comentarii, e-mail, mesaje private), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi CLUJUST.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.

Platformele de comunicare CLUJUST.ro care fac posibila publicarea unor texte contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora CLUJUST.ro nu are nici un control. CLUJUST.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile CLUJUST.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in CLUJUST.ro, sunteti de acord sa cedati CLUJUST.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

Comentariile scrise de dvs. la articole sunt moderate înainte de publicare de către administratorul Clujust.ro, care decide dacă sunt publicate, editate și publicate sau șterse.

6. Lipsa a garantiei si declinari de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, CLUJUST.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului CLUJUST.ro, a software-ului CLUJUST.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida CLUJUST.ro. CLUJUST.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca  CLUJUST.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

CLUJUST.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, CLUJUST.ro nu garanteaza faptul ca sistemele  informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

La cererea CLUJUST.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere CLUJUST.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte  cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

7. Forta Majora

CLUJUST.ro, afiliatii sai si in general furnizorii de informatie catre CLUJUST.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile CLUJUST.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa CLUJUST.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la CLUJUST.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele CLUJUST.ro, erorile de operare, greva, etc.

8. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord. CLUJUST.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, CLUJUST.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor CLUJUST.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de CLUJUST.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in CLUJUST.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care CLUJUST.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului CLUJUST.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. CLUJUST.ro nu este responsabil  in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, CLUJUST.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din CLUJUST.ro.

Notficari Orice notificare catre CLUJUST.ro trebuie trimisa in scris, prin e-mail, la office@CLUJUST.ro. In termen de maxim 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, se va da un raspuns.

9. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor de judecata romanesti.

Naţionala de fotbal a României a învins Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, la debutul său în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.... Citește mai mult
Trei persoane au fost rănite, printre care și un copil de 4 ani, într-un accident care a avut loc sâmbătă în apropiere de Câmpenești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!