fbpx
sursa foto clujulcultural.ro

Macovei despre presă: ”Prefer online-ul. Sunt mai multe oaze de libertate”

Fostul ministru al Justiției, ”mama” DNA, Monica Macovei, a declarat într-un interviu pentru site-ul clujulcultural.ro că preferă presa online deoarece ”sunt mai multe oaze de libertate”

Aflată la festivalul de jazz Gărâna din Caras Severin, Monica Macovei, a fost întrebată ce preferă între presă scrisă sau televiziune?  ”Internetul, online-ul. Îmi place să iau un ziar în mână, o mai fac, îmi place să fac asta dar ştim că în cea mai mare parte patronii sunt influenţaţi politic sau sunt chiar ei politicieni, sunt oligarhi, scriu în funcţie de interese politice nu de interesul public. De aceea aleg online-ul. Aici mai poţi alege, chiar dacă nu e totul liber nici aici, sunt mai multe oaze de libertate, siteuri, bloguri. Prefer deci online-ul!”, a răspuns fostul ministru, actual europarlamentar.

Și dacă tot e perioada concediilor, Macovei a dezvăluit că schiază pe pârtii negre și înoată chiar și trei ore. ”Mie îmi place şi muntele şi marea. Iarna merg la schi, sigur, pot merge şi vara, în locurile unde este iarnă, dar nu am făcut asta. Schiez de mulţi ani, şi schiez pe pârtii negre. După campania electorală, am schiat în Norvegia, o săptămână, acolo sunt nişte pârtii de vis, cu nocturnă, cu de toate. Am sărit şi la trambulină. Sunt un om ca toţi ceilalţi oameni, am pasiuni….Vara  merg la 2 mai şi înot două-trei ore, merg în larg până văd malul de la Vama Veche, apoi văd Bulgaria, e foarte frumos, e extraordinară senzaţia de libertate pe care o ai în mijlocul mării sau pe munte, când schiezi”

Citiți interviul integral AICI.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns