fbpx
Arpad Paszkany și Ștefan Gadola

Și intanța vrea să știe cine e offshore-ul care susține CFR

Judecătorul sindic din dosarul de insolvență al clubului de fotbal CFR a cerut administratorului judiciar să depună la dosar acte referitoare la identitatea creditorului Evesham Holdings LTD. Acest offshore a rămas singurul susținător al echipei.

La ultimul termen de judecată în dosarul de insolvență al FC CFR 1907 Cluj SA, judecătorul sindic a cerut completări cu privire la identitatea creditorului offshore.

Pune în vedere administratorului judiciar al debitoarei ca, în termen de 5 zile de judecata de la data prezentei sedinte de judecata, sa depuna la dosar o completare la raportul privind cauzele si împrejurarile care au dus la aparitia starii de insolventa sau, dupa caz, raport de activitate prin care sa indice aspectele învederate oral la acest termen de judecata cu privire la identitatea creditoarei Evesham Holdings LTD, raport pe care sa-l publice în B.P.I. (Buletinul Procedurilor de Insolvență – n.red.)”, se arată în minuta încheierii.

”Avocații firmei au spus că au certificatul de înregistrare al acesteia. Îl vom depune până la termenul următor de judecată”, a managerul casei de insolvență RTZ & Partners, Răzvan Zăvăleanu.

Datele despre acest offshore sunt cu atât mai importante cu cât acum este susținătorul echipei. Evesham Holdings a înaintat clubului CFR o scrisoare de intenție pentru ”susținerea activității în limita necesarului”.

În același timp, Evesham Holdings este înscrisă în tabelul creditorilor cu suma de 1,2 milioane euro, dar suma reprezintă împrumuturile acordate de omul de afaceri Ștefan Gadola clubului. Detalii AICI. Unele surse spun că cei de la Evesham au anunțat că își vor lua banii doar după încheierea procedurii de insolvență și că până atunci îi vor susține activitatea.

Offshore-ul pare să fie din sfera lui Arpad Paszkany, care anunța anul trecut că se retrage de la CFR. Evesham Holdings LTD are sediul în orașul Bristol din Marea Britanie, iar adresa la care este citată în Cluj este un apartament deținut de Arpad Paszkany și fosta lui soție, Kinga. Detalii AICI. De asemenea, firma este reprezentată în proces de casa de avocatură Farkas & Co.  Din același cabinet, trei avocați sunt membrii Consilului Director al Fundației CFR 1907 Cluj, cu care avut contract unii antrenori și jucători de la CFR.

 

Comments

comentarii

Clujenii mai au la dispoziție trei seri în care se pot bucura de instalațiile de lumini din cadrul festivalului Lights On. Festivalul se încheie în 27 noiembrie.... Citește mai mult
O vulpe care a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost salvată după mai multe zile de agonie, în comuna Florești.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!