fbpx

S-a spânzurat soțul judecătoarei care s-a sinucis acum două luni

După ce în noiembrie 2019 judecătoarea Cristina Moldovan de la Curtea de Apel Târgu Mureș și-a tăiat gâtul și a decedat la câteva zile la spital, în 22 ianuarie a fost găsit spânzurat soțul acesteia, medicul Silviu Moldovan.

Silviu Cosmin Moldovan (44 de ani) era medic specialist în Anatomie Patologică la Spitalul Clinic Judțean Mureș și conferenţiar universitar la Centrul de Simulare și Abilități Practice al UMFST Târgu Mureș). Cei doi soți aveau un copil minor, iar medicul mureșean mai avea un băiat, în vârstă de 18 ani, din prima căsătorie.

Fiul cel mare a anunțat la 112 că tatăl său s-ar fi sinucis în locuința lui din comuna Livezeni. Autoritățile s-au mobilizat imediat și au pornit spre locul indicat. Polițiști, dar și echipaje de jandarmi și pompieri au intrat în casa în care locuia Silviu Moldovan. Bărbatul a fost găsit spânzurat.

Judecătoarea Cristina Moldovan (38 de ani) de la Curtea de Apel Mureș, unde s-a transferat de la Cluj, a fost găsită de polițiștii din Sovata cu gâtul tăiat, în Sărățeni, lângă mașina personală, în 8 noiembrie 2019. A fost dusă la spital în comă, unde a fost declarată decedată în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2019. Rudele sale au aprobat deconectarea de la aparate și prelevarea de organe pentru salvarea altor vieți.

Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns