fbpx

Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol)

Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol): ”Păstrăm amintirea unui suflet bun ce s-a dedicat profesiei, a unei colege în care ne-am putut întotdeauna încrede”

Colectivul Curții de Apel Târgu Mureș a scris un mesaj de adio, ce a fost postat pe site-ul instanței:

”Suntem profund îndureraţi de plecarea din această lume a colegei noastre, doamna Cristina Moldovan, judecător care şi-a onorat profesia, practicând-o cu grija respectării legii şi cu înalt profesionalism.

 Păstrăm amintirea unui suflet bun ce s-a dedicat profesiei, a unei colege în care ne-am putut întotdeauna încrede, fiind conştientă de ceea ce îi este îngăduit şi de eforturile cerute pentru menţinerea verticalităţii ca judecător, străduindu-se să fie vocea fermă a ceea ce trebuie să însemne un profesionist al dreptului.

Cu gândul la colega noastră, suntem alături de familia îndoliată, cuvintele fiind neîndestulătoare pentru a ne exprima durerea. Dumnezeu să o odihnească!”

Și pe site-ul CSM a fost publicat un mesaj:

”Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei Cristina Moldovan, judecător în cadrul Curţii de Apel Târgu Mureş şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”

Judecătoarea Cristina Moldovan (fostă Pașol) a activat și la secția civilă a Curții de Apel Cluj, de unde s-a transferat în urmă cu șase ani. Aceasta era căsătorită cu un medic și avea un copil de patru ani.

Amintim că judecătoarea Moldovan, în vârstă de 38 de ani, a plecat de acasă în data de 5 noiembrie, spunând că se va sinucide, după care a fost găsită lângă mașină cu gâtul tăiat.

Șocant: O judecătoare plecată de la CA Cluj la Mureș și-a tăiat gâtul

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina