fbpx
Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol)

Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol)

Mesaj de adio emoționant, scris de colegii judecătoarei Cristina Moldovan (fostă Pașol): ”Păstrăm amintirea unui suflet bun ce s-a dedicat profesiei, a unei colege în care ne-am putut întotdeauna încrede”

Colectivul Curții de Apel Târgu Mureș a scris un mesaj de adio, ce a fost postat pe site-ul instanței:

”Suntem profund îndureraţi de plecarea din această lume a colegei noastre, doamna Cristina Moldovan, judecător care şi-a onorat profesia, practicând-o cu grija respectării legii şi cu înalt profesionalism.

 Păstrăm amintirea unui suflet bun ce s-a dedicat profesiei, a unei colege în care ne-am putut întotdeauna încrede, fiind conştientă de ceea ce îi este îngăduit şi de eforturile cerute pentru menţinerea verticalităţii ca judecător, străduindu-se să fie vocea fermă a ceea ce trebuie să însemne un profesionist al dreptului.

Cu gândul la colega noastră, suntem alături de familia îndoliată, cuvintele fiind neîndestulătoare pentru a ne exprima durerea. Dumnezeu să o odihnească!”

Și pe site-ul CSM a fost publicat un mesaj:

”Consiliul Superior al Magistraturii îşi exprimă profundul regret pentru încetarea fulgerătoare din viaţă a doamnei Cristina Moldovan, judecător în cadrul Curţii de Apel Târgu Mureş şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească!”

Judecătoarea Cristina Moldovan (fostă Pașol) a activat și la secția civilă a Curții de Apel Cluj, de unde s-a transferat în urmă cu șase ani. Aceasta era căsătorită cu un medic și avea un copil de patru ani.

Amintim că judecătoarea Moldovan, în vârstă de 38 de ani, a plecat de acasă în data de 5 noiembrie, spunând că se va sinucide, după care a fost găsită lângă mașină cu gâtul tăiat.

Șocant: O judecătoare plecată de la CA Cluj la Mureș și-a tăiat gâtul

Comments

comentarii

Lasă un răspuns