fbpx

Tentativa de jaf la un magazin din cartierul Gheorgheni. Vanzatoarea a avut noroc cu un trecator

Un barbat cu cagula pe cap si cutit in mana a incercat sa jefuiasca, in aceasta seara, un magazin din cartierul clujean Gheorgheni. Talharul a ranit-o pe vanzatoarea care a opus rezistenta, dupa care a fost imobilizat de un barbat care se afla in zona.

“In data de 18.11.2019, in jurul orei 20.00, am fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul ca, la intersecția străzilor C- tin Brâncuși cu strada Lăcrimioarelor, din Cluj Napoca, a intrat intr-un magazin o persoana de sex masculin care purta o cagula și, sub amenințarea vanzatoarei cu un cuțit, a incercat sa sustraga bani.

In ajutorul vanzatoarei a intervenit o persoana care se afla in zona. La scurt timp a ajuns si patrula din cadrul Sectiei 3 Politie, barbatul fiind incatusat.

Vanzatoarea a suferit leziuni, motiv pentru care a fost chemata ambulanta la fata locului pentru acordarea ingrijirilor medicale.

Vânzătoarea magazinului a opus rezistenta. In timpul evenimentului, vanzatoarei i s-au produs vânătăi la cap si gat, iar in zona degetelor de la mâna a fost tăiată cu cuțitul de către agresor

In continuare se fac cercetari pentru comiterea infractiunii de talharie., a transmis IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina