fbpx

Rareș Pop a primit accept de la instanță să se roage la Muntele Athos

Fostul șef teritorial al Inspectoratului de Stat pentru Control în Traficul Rutier, Rareș Pop, judecat pentru fapte de corupție, a primit încuviințare de la judecător să meargă în Grecia, pe muntele Athos.

Instanța Tribunalului Cluj i-a mentinut masura preventiva a controlului judiciar fostului șef al ISCTR, Rareș Pop, dar i-a permis să iasă patru zile din țară.

”În temeiul art.215 al.9 rap. la art.215 al.2 lit.a C.p.p., încuviinteaza ca inculpatul Pop Rares Vasile sa se deplaseze în perioada 10.12.2015-14.12.2015 în Grecia – Muntele Athos.”, scrie în încheierea Tribunalului.

Rareș Pop a prezentat la instanță, pentru a primi ”biletul de voie”, o adeverință de la preotul Visaron din Florești, care organizează pelerinajul pe Muntele Athos. În adeverință se arată că Pop este invitat la pelerinaj.

De asemenea, Rareș Pop a primti încuviințare să comunice cu martora Kovacs Carmen. Aceasta este directorul firmelor din grupul UAS și spunea după arestarea lui Pop că ea se ocupă de activitatea lor și nu fostul șef teritorial ISCTR, așa cum susțin procurorii DNA Cluj. Aceștia au arătat în referatul de arestare preventivă că ”Pop Rareș Vasile este factorul decident, consultat telefonic cu privire la clienții societăților, prețurile la care sunt efectuate serviciile, etc”.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina