fbpx

Promoția 2016 de la Facultatea de Drept UBB Cluj, în imagini, pe Cluj Arena. FOTO

Promoția 2016 de la Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai Cluj a avut festivitatea de absolvire, duminică, 3 iulie, pe stadionul Cluj Arena.

După ce anul trecut au ocupat Sala Polivalentă, anul acesta, din cauza unei competiții sportive, festivitatea de absolvire s-a mutat pe stadionul Cluj Arena. Mai întâi, părinții emoționați, rudele și prietenii absolvenților au ocupat cea mai mare parte a tribunei 1, lăsând o parte goală în centru pentru absolvenți, după care profesorii au urcat pe scena amenajată pe gazon.

profesori drept pe cluj arena 2016

În tribună, i-am surprins pe fostul șef al Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, proaspăt pensionar, și pe fosta șefă DNA Cluj, Elena Botezan, actual judecător la Curtea de Apel Cluj.

Cei peste 200 de absolvenți au intrat pe poarta stadionului dinspre Someș, mergând mândri pe pista de atletism și salutându-și susținătorii.

După aceea, tinerii, într-o majoritate covârșitoare de sex feminin, s-au așezat în tribună.

Au urmat discursurile decanului Florin Streteanu, aflat într-un nou mandat, decanului de suflet Andrea Chiș, aleasă pentru a patra oară, al seminaristului de suflet, Doris Șerban și al invitatului special, Traian Briciu, directorul Institutului Națonal de Pregătire și Perfecționare a Avocaților.

profesori drept canta gaudeamus

Șeful de promoție este Vlad Druță (foto jos).

vlad druta sef promotie 2016 ubb drept (15)

Cadrele didactice care i-au îndrumat pe absolvenți au primit mulțumiri, aplauze și câte un buchet de flori

Decanul de suflet Andrea Chiș, profesoară de drept procesual civil, a strigat pentru ultima oară catalogul și le-a înmânat diplome de absolvire și câte un ciocănel, simbol al Justiției.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina