fbpx

Practic, CFR-ul nu l-a cumpărat nimeni. A primit un împrumut, care poate fi returnat

În urmă cu două zile, înainte de meciul cu Steaua, a apărut peste tot știrea că ”milionarul Marian Băgăcean” a cumpărat clubul de fotbal CFR. Practic, societatea FC CFR 1907 Cluj a primit doar un împrumut de 4,42 milioane lei, care ar putea fi returnat de administratorul judiciar.

Așa cum am arătat din ziua știrii, Băgăcean este un auditor financiar/consultant fiscal, care nu are potențial financiar să țină un club de fotbal din Liga 1. Acesta doar a virat banii în contul clubului, însă suma provine de la un milionar din Cluj. Sursele Clujust.ro au precizat că acesta nu este Ioan Varga (trimis în judecată într-un dosar ANRP – n.red), al cărui nume s-a vehiculat în presă, însă acesta va fi implicat într-un posibil proiect de viitor la CFR.

Contactat de Clujust.ro, administratorul judiciar al CFR, Răzvan Zăvăleanu, a precizat că o eventuală vânzare a acțiunilor clubului trebuie aprobată de el și de judecătorul sindic. ”Deocamdată este un împrumut primit în contul clubului, pe care îl pot și returna. Continuăm procedura de reorganizare și vom urma pașii legali.”, a precizat Zăvăleanu.

Clujust.ro a stat de vorbă cu alt milionar, nu cel care a acordat împrumutul, care este interesat să se implice la CFR, dar căruia nu îi vom da încă numele deoarece situația este incertă. ”Intenția este clară de a prelua clubul CFR. Suntem cinci. Dacă lucrurile sunt clare, o să pun și eu bani. Din câți bani am, pot să-mi permit să fac ceva frumos, chiar dacă pierd o anumită sumă. Deocamdată, s-a dat un imprumut pentru ieșirea din insolvență. Până nu iese din insolvență, clubul nu poate fi preluat.”, ne-a spus omul de afaceri din domeniul imobiliar.

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns