fbpx

FC CFR 1907 Cluj SA a fost cumpărată de un auditor financiar! Care e schema?

La meciul din această seară dintre CFR  și Steaua a fost prezent și noul investitor de la gruparea din Gruia, Marian Vasile Băgăcean. Acesta ar fi preluat, potrivit presei, 62 la sută din acțiunile clubului. Sursele Clujust.ro spun că joi s-a plătit o tranșă de 4,42 milioane lei. Întrebarea care se pune este: De unde? Căci Băgăcean este auditor financiar și consultant fiscal, nu ceva milionar care să arunce cu bani în fotbal.

Potrivit CV-ului de pe Linkedin, Marian Băgăcean, este manager financiar la firma de distribuție Elboris Com SRL și deține de zece ani firma de contabilitate SmartCons.

Nici datele de la Registrul Comerțului nu ne arată vreo implicare a lui Băgăcean în ceva companie de milioane. A preluat anul trecut SRL-D-ul Mastercont MRU de la Floare Tothăzan, împreună cu Marinela Adochiei. Mai deține de unul singur firmele Smart Works MRU și Art Consult.

SmartCons SRL a avut în 2015 un profit de 65.700 lei.

Așadar, cineva s-a gândit că nu mai merge prin offshore-uri și a apelat la acest auditor/consultant să fie vârf de lance?

Băgăcean a declarat că-și dorește ca societatea FC CFR 1907 Cluj SA să iasă din insolvență.

Comments

comentarii

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști după ce au dat o spargere într-o casă din cartierul clujean Andrei Mureșanu.... Citește mai mult
Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!