fbpx

Portalul instanțelor de judecată are probleme, din nou

După ce acum câteva zile a căzut de tot, Portalul instanțelor de judecată dă eroare acum la principala lui funcțiune, cea de căutare.

Dacă intrați pe portalul instanțelor de judecată, deținut și administrat  de Ministerul Justiției, și încercați să căutați un dosar după numărul acestuia sau după o parte, veți primi următorul mesaj: ”Solicitarea de căutare nu s-a executat pentru FAST Search Server.” Alte categorii din site funcționează, însă se știe că majoritatea oamenilor care intră pe portal este pentru a căuta un dosar ca să vadă ce soluție s-a dat sau când are termen.

Amintim că între 6 și 7 iulie, site-ul Ministerului Justiției nu a funcționat deloc. Atunci, reprezentanții Ministerului ne-au transmis că  ”Este o problema tehnică, dar se lucrează la remedierea ei”. După ce aceasta s-a remediat, am soliicitat informații despre cauzele care au dus la căderea site-ului, dacă a fost sau nu un atac informatic, însă nu am primit niciun răspuns până acum.

Clujenii care se judecă la instanțele din raza Curții de Apel Cluj au totuși noroc căci sistemul informatic folosit aici permite, în baza parolei de pe citație, să-ți vizualizezi dosarul online AICI.

Există și o soluție privată, unde se pot căuta dosare și se pot vedea datele despre ele. Site-ul Termene.ro a fost creat în toamna anului trecut de soțul programator al unei avocate din Ploiești, sătul să-și vadă soția cum se chinuie cu agende clasice scrise cu pixul.

Comments

comentarii

Agenţia pentru Azil a Uniunii Europene (EUAA) a publicat miercuri date conform cărora numărul de cereri de azil în UE a crescut anul trecut cu 18%, la 1,14 milioane, cel mai ridicat nivel după criza migraţiei din 2015-2016.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!