fbpx

Mateuț jr. a câștigat procesul cu UNBR și INPPA. I se recorectează lucrările din 2013

Fiul reputatului avocat penalist Gheorghiță Mateuț, George, a câștigat procesul pe care îl purta din 2013 cu UNBR și INPPA, după ce a picat examenul de intrare în profesie. Prin sentința rămasă definivită, organizatorii examenului sunt obligați la recorectarea lucrărilor la patru discipline.

Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat în 25 martie următoarea soluție: ”Respinge recursurile declarate de paratii Uniunea Nationala a Barourilor din Romania si Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si reclamantul Mateuț George împotriva sentintei civile nr. 310 din 18 iulie 2014 a Curtii de Apel Cluj – Sectia a II-a civila, de contencios administrativ si fiscal, ca nefondate. Definitiva. Pronuntata, în sedinta publica, astazi 25 martie 2016.”

Sentința Curții de Apel Cluj suna astfel:”Admite în parte actiunea formulata de reclamantul Mateuț George în contradictoriu cu UNBR-Consiliul Uniunii si INPPA. Anuleaza partial hotarârea nr. 671/26.10.2013 (rectificata nr. 771) în ceea ce priveste pe reclamant si obliga autoritatea la o noua recorectare a lucrarilor la disciplinele: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal. Respinge petitele privind obligare la comunicarea de informatii de emitere a deciziilor de validare si primire în profesie.”. Motivarea o puteți citi AICI.

Mateut jr. a dat examen si anul trecut. Vedeti rezultatul.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj va juca, sâmbătă, 13 aprilie, contra echipei Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out-ul Superligii.... Citește mai mult
Ceaiul negru, unul dintre cele mai apreciate și consumate băuturi din întreaga lume, nu oferă doar o pauză plăcută, ci și o serie de beneficii pentru sănătatea noastră.... Citește mai mult

Lasă un răspuns