fbpx
Victima a primit îngrijiri de la alți tineri pe caldarâm

Un tânăr de 30 de ani, reținut de polițiști pentru că l-a lovit pe altul în față la clubul NOA

Poliţiştii clujeni l-au identificat şi reţinut pentru 24 de ore pe tânărul care acum două săptămâni l-a lăsat lat pe altul în față la clubul NOA.

Potrivit reprezentanților IPJ  Cluj, incidentul din 13 martie a pornit, în jurul orei 05:00, în incinta clubului din cartierul Zorilor, din Cluj-Napoca. Între doi bărbați aflați în stare de erbietate a izbucnit un scandal, aceştia îmbrâncindu-se, adresându-şi reciproc injurii. Agenţii de securitate ai localului au intervenit pentru aplanarea conflictului, cei doi fiind evacuaţi din club.

Ulterior, în faţa localului, conflictul a continuat, fiind implicate mai multe persoane. ”Cei în cauză şi-ar fi adresat reciproc injurii şi ameninţări, iar unul dintre bărbaţi s-ar fi strecurat printre agenţii de securitate şi l-ar fi lovit pe altul, acesta din urmă căzând pe jos, în stare de inconştienţă. Ulterior, agresorul ar fi părăsit locul faptei.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere ale clubului, poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor implicate.

”Astfel, s-a constatat că altercaţia respectivă ar fi adus o atingere gravă ordinii şi liniştii publice, fapt pentru poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Până în prezent, victima agresiunii nu a formulat vreo plângere împotriva bărbatului care ar fi lovit-o.”, a transmis biroul de presă al poliției clujene.

Poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de agresor, un tânăr de 30 de ani din Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii au identificat şapte persoane care ar fi fost implicate în conflict, cercetările continuând pentru stabilirea cu exactitate a participaţiei  fiecăruia la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Imagini video pot fi vizionate aici.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina