Președintele BT Horia Ciorcilă la preluarea Volksbank (sursa paginadebanci.ro)

După ce a pierdut sute de procese și a fost preluată de BT, Volksbank lasă garda jos

Volksbank va diminua datoria aferentă creditelor, în orice modedă, cu echivalentul sumelor plătite de clienți ca și comisioane de risc, administrare sau de rezervă, dovedite ilegale în sute de procese.

Volksbank Romania (VBRO), la initiativa actionarului sau, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totala aferenta creditelor curente ale clientilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda imprumutului, cu echivalentul sumelor achitate de acestia ca si comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie si nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, pana la 30 septembrie.

Initiativa reprezinta un nou pas pe care Volksbank Romania si Banca Transilvania il fac impreuna pentru a construi o relatie pozitiva si de durata cu clientii.

Cine beneficiaza de aceasta solutie

Solutia se aplica creditelor aflate in portofoliul Volksbank Romania, active la data transmiterii catre clienti a informarilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totala se vor retine cu prioritate eventualele restante pe care clientii le au fata de Volksbank Romania la data implementarii solutiei.

Acest beneficiu nu se aplica imprumuturilor pentru care clientii Volksbank Romania au obtinut deja restituirea integrala a sumelor achitate de acestiacu titlu de comision de risc/de administrare si/sau de rezerva minima obligatorie.

Solutia va fi aplicata automat

Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fara a fi necesare eforturi suplimentare din partea clientilor. Clientii care indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de aceasta solutie vor primi in scris, prin posta, detaliile aferente, in perioada imediat urmatoare.

Clientii Volksbank Romania au la dispozitie, incepand cu data de 18 august, o pagina web dedicata, care poate fi accesata direct din siteul VBRO; sucursalele Volksbank Romania, numerele de telefon 0800.67.2222 si +4021.303.9333, respectiv email-ul info.comision@volksbank.ro.

Cum au câștigat clujenii procese împotriva Volksbank puteți citi AICI.

Comments

comentarii

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.... Citește mai mult
Astăzi, 14 iunie, începe la Cluj-Napoca, Festivalul Internaţional de Film Transilvania.... Citește mai mult

Lasă un răspuns