fbpx

Două femei au găsit bani în bancomate din Cluj-Napoca, dar au procedat diferit

Două femei au găsit câte o sumă de bani gata eliberată când au mers la bancomate diferite din Cluj-Napoca, dar au procedat diferit. Una a mers la Poliție și a predat banii, cealaltă i-a păstrat și este cercetată penală.

Recent, o femeie s-a prezentat la sediul Secţiei 2 Poliţie din Cluj-Napoca şi a predat o sumă de bani pe care ar fi găsit-o. Femeia de 38 de ani, din Cluj-Napoca, a găsit 600 de lei în ATM-ul unei unităţi bancare, din Mărăşti, şi s-a prezentat de îndată la poliţie pentru a preda banii şi a ajunge la proprietar. Poliţiştii au predat suma agenţiei bancare pentru a fi returnată persoanei care a iniţiat operaţiunea.

În schimb, polițiștii din cadrul Secției 4 au identificat și cercetează o tânără bănuită de însușirea pe nedrept a unei sume de bani. În fapt, la data de 10 mai, persoana vătămată a încercat să retragă, din contul său, suma de 1.600 de lei, operațiune efectuată la un bancomat de pe strada Bucegi, din Cluj-Napoca. Întrucât eliberarea banilor întârzia, aceasta a intrat în unitatea bancară pentru lămuriri. În acest timp, tranzacția s-ar fi efectuat, iar o tânără de 22 de ani, din comuna Săvădisla, care aștepta la bancomat, și-ar fi însușit banii eliberați. Aceasta este cercetată pentru furt. Prejudiciul a fost recuperat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina