fbpx

CSM a validat rezultatele concursului pentru funcții de conducere în instanțe și parchete

Consiliul Superior al Magistraturii a vadidat rezultatele concursului pentru funcți de conducere în instanțe și parchete. Judecătoria Cluj-Napoca are un nou președinte.

”Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, organizat în perioada 25 martie – 23 iunie 2016, conform tabelului de clasificare din anexa la nota direcţiei de specialitate, publicat la data de 22 iunie 2016.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi judecătorii, organizat în perioada 25 martie – 23 iunie 2016, conform tabelului de clasificare din anexa la nota direcţiei de specialitate.”, se arată în hotărârea CSM.

Potrivit tabelelor cu rezultatele, Maria Boer va fi vicepreședinte la Curtea de Apel Cluj, iar Marius Mugurel Oprescu va fi președintele Judecătoriei Cluj-Napoca. Oprescu este doctor în drept din 2009, titlul tezei de doctorat, susținută la Facultatea de Drept ”Simion Bărnuțiu” din Sibiu a fost ”Contractul de donație”. Numele lui Oprescu apare ca și co-autor la cărți în domeniul dreptului civil.

La judecătoriile Huedin și Gherla rămân în funcții președinții Simon Matei, respectiv Mihai Gîlcă.

Alte funcții din raza Curții de Apel Cluj, ocupate cu ocazia acestui concurs național, sunt: vicepreședinte Tribunalul Sălaj – Ioana Diana Hodiș, președinte Judecătoria Zalău – Dorina Elena Marian, prim procuror Parchetul Tribunalului Maramureș – Dana Mirela Borcuți, prim procuror adjunct PT Maramureș – Florin Deac, prim procuror Parchetul Judecătoriei Bistrița – Nicoleta Antal, prim procuror PJ Jibou – Victor Nicolae Liloiu.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns