fbpx

”Cârtița” Răzvan Pop, programat pentru audiere în dosarul ”Uioreanu”

Principalul martor al acuzării DNA în dosarul ”Uioreanu”, Răzvan Pop, care îi ținea agenda cu cheltuieli fostului președinte al Consiliului Județean, în calitate de consilier, este primul pe lista martorilor încuviințați de instanța Tribunalului Cluj.

Procesul pe fond în cazul fostului președintei al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a început la Tribunalul Cluj cu audierea directorului de dezvoltare UTI Gabriel Davidescu, pe care o puteți citi AICI. Ceilalți inculpați, Uioreanu, Ioan Bene, Vasile Pogăcean și Ioan Petran nu au dorit să dea declarație la debutul procesului. După declarația lui Davidescu, instanța a stabilit cu greu următorul termen din cauza programului încărcat al avocaților. ”Deja s-a tergiversat mult, apropae un an de la sesizarea instanței”, a spus judecătorul. S-a stabilit următorul termen pentru data de 18 martie, când procesul se va desfășura într-o sală de la Judecătoria Cluj-Napoca.

Instanța i-a programat pentru audiere la termenul următor pe Răzvan Pop, secretarul județului Simona Gaci și alți doi funcționari din CJ Cluj: Iulia Sasu și Teofil Ciortea.

Potrivit DNA, Răzvan Pop ținea evidența banilor primiți și cheltuiți pentru Horea Uioreanu. Detalii AICI. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns