Acasă » ȘTIRI » Președintele Camerei de Comerț Cluj, audiat în dosarul fraudei cu fonduri europene

Președintele Camerei de Comerț Cluj, audiat în dosarul fraudei cu fonduri europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Ștefan Dimitriu, a fost chemat la audieri la DNA Alba în dosarul în care au avut loc percheziții în această dimineață. Dimitriu este implicat în calitatea pe care a avut la conducerea societății Napoca Construcții.

Ştefan Dimitriu, membru UNPR și preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, a fost chemat la audieri la DNA Alba. ”Este un dosar legat de fraude cu fonduri europene în care este implicată şi firma SC Napoca Construcţii pe care am condus-o până în 2013. Este vorba despre o lucrare de infrastructură derulată în localitatea Luncani”, a susţinut Dimitriu. El a precizat că lucrarea s-a derulat după ce şi-a dat demisia de la companie. „La Camera de Comerţ nu au fost percheziţii. Au fost doar la firmă”, a spus Dimitriu.

Procurorii și ofițerii DNA au percheziționat domiciliul lui Dimitriu și sediul societății Napoca Construcții din Piața 1 Mai.

Ștefan Dimitriu a fost directorul general al societății Napoca Construcții până în 9 mai 2013. El a fost înlocuit cu Dan Șerban, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Grațian Șerban. Acesta și Dimitriu au făcut parte din același partid PSD, însă Dimitriu a trecut la UNPR.

Informațiile furnizate de DNA despre percheziții le puteți citi AICI.

Comments

comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns