fbpx

Președintele Camerei de Comerț Cluj, audiat în dosarul fraudei cu fonduri europene

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Ștefan Dimitriu, a fost chemat la audieri la DNA Alba în dosarul în care au avut loc percheziții în această dimineață. Dimitriu este implicat în calitatea pe care a avut la conducerea societății Napoca Construcții.

Ştefan Dimitriu, membru UNPR și preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, a fost chemat la audieri la DNA Alba. ”Este un dosar legat de fraude cu fonduri europene în care este implicată şi firma SC Napoca Construcţii pe care am condus-o până în 2013. Este vorba despre o lucrare de infrastructură derulată în localitatea Luncani”, a susţinut Dimitriu. El a precizat că lucrarea s-a derulat după ce şi-a dat demisia de la companie. „La Camera de Comerţ nu au fost percheziţii. Au fost doar la firmă”, a spus Dimitriu.

Procurorii și ofițerii DNA au percheziționat domiciliul lui Dimitriu și sediul societății Napoca Construcții din Piața 1 Mai.

Ștefan Dimitriu a fost directorul general al societății Napoca Construcții până în 9 mai 2013. El a fost înlocuit cu Dan Șerban, fiul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Grațian Șerban. Acesta și Dimitriu au făcut parte din același partid PSD, însă Dimitriu a trecut la UNPR.

Informațiile furnizate de DNA despre percheziții le puteți citi AICI.

Comments

comentarii

Un comentariu

Lasă un răspuns