fbpx

Aș șaselea judecător pensionat de la secția penală a CA Cluj în șase luni

Pe lista celor 13 pensionări aprobate de secția pentru judecători din CSM în 23 iunie este și Vasile Goja de la secția penală a Curții de Apel Cluj, care are 32 de ani vechime.

Potrivit ziarulfaclia.ro, Vasile Goja și-a început activitatea de judecător în 1991 în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmației. Începând cu anul 1997, Vasile Goja a deținut funcția de președinte al acestei instanțe iar la 1 noiembrie 1999 promovează judecător la Tribunalul Cluj. Între 2002 și 2004 a exercitat funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, iar pentru o perioadă și funcția de președinte al instanțe clujene. De la 1 septembrie 2004, Vasile Goja activează ca judecător la Curtea de Apel Cluj în cadrul Secției penale și de minori.

Anul trecut, judecătorul Goja a devenit tătic, astfel că acum va avea mai mult timp pentru cel mic.

De la începutul anului și până acum nu mai puțin de șase judecători de la secția penală a Curții de Apel Cluj au părăsit sistemul prin pensionare, secția fiind decimată.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind:(unanimitate, cu excepția pct. 12: 8 Da, 1 Nu)

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului GOJA VASILE, judecător la Curtea de Apel Cluj.

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel VÂGA SONIA, președinte al Tribunalului Harghita.

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2022, a domnului NETEJORU LUCIAN, judecător la Tribunalul Giurgiu, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară.

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ZGONDEA GHEORGHE-TUDOREL, judecător la Tribunalul Bucureşti.

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei PIROȘ FLORICA-TANŢA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Sibiu.

6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei VASILACHE MARIA-AURELIA, judecător la Tribunalul Bucureşti.

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ALDEA ANA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Cluj.

8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei GAȘPAR RODICA-STELUȚA, judecător la Tribunalul Dolj.

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei DINU CLAUDIA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Dolj.

10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului CAIMAC PETRIȘOR, judecător la Tribunalul Dolj.

11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BOLOLOI MIHAELA-SIMONA, judecător la Tribunalul Hunedoara.

12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 02.09.2022, a doamnei BARCĂU ADRIANA-DANIELA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.08.2022, a doamnei NISTOR AUGUSTINA LIVIA, judecător la Curtea de Apel constanța.

Comments

comentarii

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost pus sub acuzare de DNA, în dosarul vaccinurilor anti-Covid.... Citește mai mult
Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc se declară încrezător „în resursele democrației care va reuși să ducă corabia prosperității mai departe”, în ciuda contextului dificil pe care întreaga Europă îl traversează acum– războaiele și crizele care se suprapun.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!