fbpx

Aș șaselea judecător pensionat de la secția penală a CA Cluj în șase luni

Pe lista celor 13 pensionări aprobate de secția pentru judecători din CSM în 23 iunie este și Vasile Goja de la secția penală a Curții de Apel Cluj, care are 32 de ani vechime.

Potrivit ziarulfaclia.ro, Vasile Goja și-a început activitatea de judecător în 1991 în cadrul Judecătoriei Sighetu Marmației. Începând cu anul 1997, Vasile Goja a deținut funcția de președinte al acestei instanțe iar la 1 noiembrie 1999 promovează judecător la Tribunalul Cluj. Între 2002 și 2004 a exercitat funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Cluj-Napoca, iar pentru o perioadă și funcția de președinte al instanțe clujene. De la 1 septembrie 2004, Vasile Goja activează ca judecător la Curtea de Apel Cluj în cadrul Secției penale și de minori.

Anul trecut, judecătorul Goja a devenit tătic, astfel că acum va avea mai mult timp pentru cel mic.

De la începutul anului și până acum nu mai puțin de șase judecători de la secția penală a Curții de Apel Cluj au părăsit sistemul prin pensionare, secția fiind decimată.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind:(unanimitate, cu excepția pct. 12: 8 Da, 1 Nu)

1. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului GOJA VASILE, judecător la Curtea de Apel Cluj.

2. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel VÂGA SONIA, președinte al Tribunalului Harghita.

3. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.07.2022, a domnului NETEJORU LUCIAN, judecător la Tribunalul Giurgiu, în prezent inspector judiciar la Inspecția Judiciară.

4. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ZGONDEA GHEORGHE-TUDOREL, judecător la Tribunalul Bucureşti.

5. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei PIROȘ FLORICA-TANŢA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Sibiu.

6. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei VASILACHE MARIA-AURELIA, judecător la Tribunalul Bucureşti.

7. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei ALDEA ANA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Cluj.

8. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei GAȘPAR RODICA-STELUȚA, judecător la Tribunalul Dolj.

9. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei DINU CLAUDIA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul Dolj.

10. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului CAIMAC PETRIȘOR, judecător la Tribunalul Dolj.

11. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BOLOLOI MIHAELA-SIMONA, judecător la Tribunalul Hunedoara.

12. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 02.09.2022, a doamnei BARCĂU ADRIANA-DANIELA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti.

13. Eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.08.2022, a doamnei NISTOR AUGUSTINA LIVIA, judecător la Curtea de Apel constanța.

Comments

comentarii

Două persoane au fost ucise şi alte opt au fost rănite într-un atac cu arme de foc care a avut loc joi dimineață în Ierusalim.... Citește mai mult
Sezonul de ski din județul Cluj s-a deschis cu ocazia minivacanței de 1 Decembrie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!