fbpx

O avocată din București a lansat provocarea de a dona colegilor cu posibilități financiare

Inspirată de apelul la solidaritate în rândul magistraților, avocata Silvia Uscov din Baroul București a lansat provocarea de a dona pentru teste de COVID-19 colegilor avocați cu posibilități financiare.

”Provocare pentru avocați și prietenii pe care ii am in lista. Donează și tu și lasă-mi un comentariu mai jos. Nu e cazul sa fim modești in aceasta perioada, e important sa mobilizam cât mai mulți colegi cu posibilități financiare sa doneze așa ca m-as bucura sa faci publica Donația ta.

Probabil suntem deja pe curba exponențială despre care tot vorbim de o luna, dar nu avem teste pentru a cunoaște câți dintre noi suntem infectați.
Fii și tu un Superman/o Superwoman in roba!”, a scris Silvia Uscov pe Facebook, deasupra dovezii cu donația ei de 500 lei către Asociația Dăruiește Viață.

Amintim că situația financiară actuală a multor avocați nu este roză, unii chiar cerând indemnizații pe perioada reducerii activității. UNBR a cerut anumite măsuri de la Guvern, iar prin Ordonanță de urgență s-a prevăzut amânarea utilităților și chiriei pentru sediile avocaților.

Comments

comentarii

Un număr de 25.292 de firme au fost radiate la nivel naţional, în primele trei luni din 2024. Clujul se află în topul judeţelor cu cele mai multe firme închise.... Citește mai mult
Mesajul de condoleanțe al președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe... Citește mai mult

Lasă un răspuns