fbpx

Un microbuz ISU care transporta 14 persoane către carantină a fost lovit într-o intersecție din Cluj

Un microbuz ISU Maramureș care preluase 14 persoane întoarse din Franța pentru a le duce în carantină a fost lovit într-o intersecție din Cluj și s-a răsturnat.

”In jurul orei 18.45 a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU si un autoturism. Din primele informații, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea rosie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din comuna Bontida. In urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool.”, au transmis reprezentanții Poliției Cluj.

”Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină.”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Pasagerii veniseră cu un avion din Dortmund (Germania) și au făcut scandal la Aeroport că nu vor să meargă în carantină.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina