fbpx

O avocată din București a lansat provocarea de a dona colegilor cu posibilități financiare

Inspirată de apelul la solidaritate în rândul magistraților, avocata Silvia Uscov din Baroul București a lansat provocarea de a dona pentru teste de COVID-19 colegilor avocați cu posibilități financiare.

”Provocare pentru avocați și prietenii pe care ii am in lista. Donează și tu și lasă-mi un comentariu mai jos. Nu e cazul sa fim modești in aceasta perioada, e important sa mobilizam cât mai mulți colegi cu posibilități financiare sa doneze așa ca m-as bucura sa faci publica Donația ta.

Probabil suntem deja pe curba exponențială despre care tot vorbim de o luna, dar nu avem teste pentru a cunoaște câți dintre noi suntem infectați.
Fii și tu un Superman/o Superwoman in roba!”, a scris Silvia Uscov pe Facebook, deasupra dovezii cu donația ei de 500 lei către Asociația Dăruiește Viață.

Amintim că situația financiară actuală a multor avocați nu este roză, unii chiar cerând indemnizații pe perioada reducerii activității. UNBR a cerut anumite măsuri de la Guvern, iar prin Ordonanță de urgență s-a prevăzut amânarea utilităților și chiriei pentru sediile avocaților.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns