fbpx

Untold SRL a câștigat definitiv anularea unei amenzi primite de la Fisc

Untold SRL, organizator al festivalului cu același nume, a câștigat definitiv, în instanță, anularea unei amenzi primite de la Fisc în 2017.

Serviciul de inspecție economico-financiară din cadrul Direcției Finanțelor Publice Cluj a sancționat firma cu amendă de 3.000 lei pe motiv că ”nu a evidențiat în contabilitate și nu a virat sumele reprezentând 1 % din prețul de vânzare al biletelor, nerespectând prev. art. 20 alin. 4 din Legea nr. 139/1995 în ceea ce privește virarea acestor sume în contul Societății Naționale de Crucea Roșie”.

Cei de la Untold au contestat amenda și au câștigat, atât în primă instanță, la Judecătoria Cluj-Napoca, cât și recent, în apel, la Tribunal.

Soluția pronunțată în 6 februarie: ”Respinge, ca neintemeiat, apelul principal formulat de catre apelantul DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE SERVICIUL DE INSPECTIE ECONOMICO-FINANCIARA CLUJ, cu sediul in Cluj-Napoca, P-ta Avram Iancu, nr. 19, jud. Cluj, in contradictoriu cu intimatul UNTOLD SRL, impotriva Sentintei civile nr. 3039/2018 pronuntata in dosarul nr. 20896/211/2017 al Judecatoriei Cluj-Napoca, pe care o pastreaza in totalitate.

Obliga apelantul DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE SERVICIUL DE INSPECTIE ECONOMICO-FINANCIARA CLUJ la plata catre intimatul UNTOLD SRL a sumei de 1000 lei, cu titlu de cheltuieli de judecata in apelul principal.”

Decizia este definitivă.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina