fbpx

UNTOLD mai câștigă o luptă cu Fiscul

Societatea care organizează festivalul UNTOLD a mai câștigat o luptă cu Fiscul, după amenda de 15.000 lei anulată definitiv recent. De data aceasta este vorba de o sentință favorabilă în primă instanță și de o sumă mai mică.

Mai întâi, Judecătoria Cluj-Napoca a respins ca tardiv formulată o apărare a celor de la Untold SRL cu privire la prescripția dreptului de a aplica sancțiunea. Dar, pe fond, instanța le-a dat dreptate, anulând o amendă de 3.000 de lei aplicată după ediția de anul trecut.

Soluția pe scurt: ”Admite plângerea contraventionala formulata de petenta UNTOLD SRL, în contradictoriu cu intimata DIRECTIA GENERALA A FINANTELOR PUBLICE – SERVICIUL DE INSPECTIE ECONOMICO-FINANCIARA CLUJ, si în consecinta:

Anuleaza procesul verbal de contraventie seria IEF-CJ nr. 0200418/27.09.2017.

Exonereaza petenta de la plata amenzii în suma de 3000 lei aplicata prin procesul verbal de contraventie seria IEF-CJ nr. 0200418/27.09.2017.

Admite în parte cererea petentei cu privire la plata cheltuielilor de judecata si obliga intimatul la plata catre petenta a cheltuielilor de judecata în suma de 1020 lei.”

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 zile de la comunicare.

Untold SRL a fost reprezentată, ca și în procesul anterior cu ANAF, de avocații de la SCA Șomlea și Asociații.

UNTOLD a învins definitiv ANAF în procesul cu taxa pentru cardurile speciale de la festival!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina