Acasă » ȘTIRI » Cu o pedeapsă de executat, se plimba ziua în amiaza mare în centrul Clujului. A fost prins chiar de șeful IPJ

Cu o pedeapsă de executat, se plimba ziua în amiaza mare în centrul Clujului. A fost prins chiar de șeful IPJ

Un bărbat dat în urmărire națională, având de executat o pedeapsă de un an de închisoare, se plimba ziua în amiaza mare prin centrul Clujului. A fost capturat chiar de șeful IPJ Cluj, comisar Mircea Rus, și dus la Gherla, care se întorcea de la inaugurarea sediului Inspectoratului Școlar.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat, astăzi, un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit național.

Acesta a fost prins, în jurul orei 11:00, pe strada George Barițiu din municipiul Cluj-Napoca, de către șeful IPJ Cluj, Mircea Rus, un om care a lucrat 18 ani la investigații criminale și îi cam știe pe infractori.

Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018.

Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt și a fost încarcerat la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei.

Mandatul era din aprilie 2018. A fost condamnat pentru ca “in cursul lunii iulie 2015, in timp ce se afla pe strada 1 Mai, din Dej, sub pretextul ca i -ar fi cazut persoanei vatamate o suma de bani in momentul retragerii banilor de la bancomat, a abordat-o, oferindu-se sa o ajute sa numere banii, moment in care i-a sustras din teacul de bancnote 700 de lei. De asemenea, prin aceeasi metoda, ar mai fi sustras 800 de lei de la o altă persoana, in luna august 2015.”, potrivit politiei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns