Acasă » ȘTIRI » Una din minorele hoațe care terorizează clujenii a târât pe jos o studentă la Regionala CFR

Una din minorele hoațe care terorizează clujenii a târât pe jos o studentă la Regionala CFR

Una dintre cele trei copile hoațe care terorizează clujenii în zona centrală a dat dovadă, astăzi, de o agresivitate ieșită din comun, târând pe jos o studentă.

Studentă pățită a povestit pe Facebook incidentul: ”Acum aproape nici o lună, fetele din imagine “colecționau” bunurile altora pe strada Memorandumui din Cluj Napoca si nu numai.

Astăzi, la nici o lună după cele întâmplate, am fost târâtă pe jos de către fata din imagine, în jurul orei 18:00, în stația de autobus Regionala CFR.

Poliția nu poate să le facă nimic pe motiv că cele două nu pot răspunde din punct de vedere legal datorită vârstei. Rog persoanele care au mai avut probleme cu aceste două individe să mă contacteze pentru că doar împreună putem reuși să schimbăm ceva…sau cel puțin asa sper.”, a scris tânăra.

Acesta a povestit pentru Clujust că două dintre fete erau la Regională, iar una a stropit-o cu apă. După ce a împins-o pe cea care a stropit-o, studenta ne-a spus că a fost prinsă de păr de cealaltă, care a trântit-o de gardul din stația de la Regională. ”Puteam să dau cu capul de beton, dar din fericire am căzut doar pe mână”, ne-a spus tânăra, care s-a ales cu câteva julituri.

Amintim că cele trei minore au sub 14 ani și nu răspund penal.

Mai jos o puteți vedea ”în acțiune” pe minora agresivă cu altă ocazie pe strada Memorandumului, tot în stația de autobuz.

Dacă mai aveți informaii sau filmări cu aceste hoațe agresive, nu ezitați să trimiteți pe office@clujust.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina