fbpx

Un bărbat din Florești a fost arestat preventiv pentru că și-a agresat soția

Un bărbat din Florești a fost arestat preventiv, în 17 august, la Judecătoria Cluj-Napoca, pentru că și-a agresat soția.

”La data de 16 august a.c., în jurul orei 11.15, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la un scandal în familie în comuna Florești, unde o femeie ar fi fost agresată.

În urma intervenţiei la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele respective, un bărbat de 52 de ani şi o femeie de 43 de ani, ambii din comuna Floreşti, judeţul Cluj. Întrucât cele sesizate s-au confirmat, poliţiştii au dispus faţă de bărbat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

În 17 august, bărbatul a fost dus în fața unui judecător de drepturi și libertăție de la Judecătoria Cluj-Napoca, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi soți sunt căsătoriți din decembrie 2018, ea fiind originară din Republica Moldova.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina