fbpx

The Beat, de la Balul Palatului de Justiție în finala Românii au talent

Trupa rock de copii The Beat, care a cântat la sfârșitul anului trecut la Balul Palatului de Justiție din Cluj, a ajuns în finala concursului Românii au talent. Din trupă face parte și nepotul șefei INPPA Cluj, avocata Gidro Stanca.

Cei șase copii din trupa The Beat s-a calificat, ieri seară, în finala concursului Românii au talent, fiind a doua opțiune a telespectatorilor Pro TV, care au votat prin SMS sau apel. Doar trei concurenți din 12 au mers în finală.

Copiii clujeni au cântat spre sfârșitul anului trecut la Balul Palatului de Justiție de la restaurantul Chios, în fața a aproape 200 de avocați, judecători și procurori. De asemenea, The Beat a încântat audiența la Gala Tineri pentru Tineri din decembrie 2014.

Trupa de copii talentați The Beat la Balul Palatului de Justiție
Trupa de copii talentați The Beat la Balul Palatului de Justiție

gala tineri pentru tineri (1)

The Beat este o școală de muzică, ce s-a nascut din dorinta a de a facilita accesul elevilor in invatarea unui instrument – fie tobe, chitara, voce – fara a se dedica unei scoli de stat consacrate, unde procesul de invatare se poate extinde pe mai multi ani pana la obtinerea unor rezultate satisfacatoare. Astazi, familia The Beat insumeaza aproximativ 100 de elevi, cu varste cuprinse intre 5-20 ani, 6 profesori si numerosi colaboratori, 12 trupe de rock, hard-rock, pop-rock, pop, funk, sectie acustica.

Din trupa participantă la Românii au talent fac parte: Luis Filip Butuza- 12 ani, Calin Oancea- 13 ani,  Darius – 10 ani, Patrik- 10 ani,  Vlad Ciugudean- 9 ani și  Briana Curic – 11 ani. Chitaristul Vlad Ciugudean este fiul notarului Maximilian Ciugudean și a Ioanei Gidro, fiica avocatei Ioana Gidro Stanca.

vlad ciugudean

 

Familia Gidro
Familia Gidro

 

Comments

comentarii

1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult
Studiile pentru realizarea trenului metropolitan din Cluj vor fi finalizate și prezentate public primăvara aceasta, a arătat primarul Emil Boc. Primăria a suplimentat cu 1 milion de lei bugetul pentru realizarea studiului de fezabilitate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!