Acasă » ȘTIRI » Taximetriști din Florești, amendați pentru că așteptau clienți în Cluj-Napoca

Taximetriști din Florești, amendați pentru că așteptau clienți în Cluj-Napoca

Doi taximetriști din comuna cu cea mai mare populație din țară, Florești, au fost amendați pentru că așteptau clienți în standuri din municipiul Cluj-Napoca.

Taximeștriști au fost amendați, ieri, de către polițiștii locali. ”În data de 05.01.2017, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi siguranţă publică, în timpul desfăşurării serviciului de patrulare, au depistat 2 conducători auto care desfăşurau activitate de taximetrie în municipiul Cluj-Napoca, în baza unor autorizaţii taxi eliberate de Primăria Floreşti, utilizând standurile taxi de aşteptare a clienţilor  din Piaţa Mihai Viteazu, respectiv din Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3.”, se arată în comunicatul Primăriei Cluj-Napoca.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 109/2010, amenzile aplicate fiind în valoare de 500 lei fiecare.

Amintim că taximetriștii din Cluj-Napoca pot duce clienți în Florești, dar nu pot lua ații din comună. Și invers, cei din Florești pot aduce clienți în Cluj-Napoca, dar trebuie să se întoarcă în Florești cu mașinile goale. Pentru că aceste curse nu prea rentează, unii taximetriști încearcă să aibă clienți din ambele localități.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina