fbpx

Sorin Apostu a semnat condica la IPJ Cluj VIDEO

CLUJUST.ro l-a surprins pe fostul primar Sorin Apostu când intra în sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj pentru semna prezența în cadrul programului de supraveghere la care este supus ca urmare a procesului penal în care este judecat pentru fapte de corupție.

De la eliberarea din arest preventiv din septembrie 2012, fostul primar Sorin Apostu a fost extrem de discret cu aparițiile în public. El predă în continuare la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

Potrivit Codului de procedură penală, este obligat să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea de către instanţă, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

 

Sorin Apostu nu a dorit să stea de vorbă cu presa. El a intrat în sediul IPJ pentru a semna condica, unde nu a stat mai mult de un minut.

Sorin Apostu are o condamnare de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de la Curtea de Apel Târgu Mureș și se judecă acum în apel la Înalta Curte de Casație și Justiție. Următoara sentință va fi definitivă.

Sorin Apostu, pe cand conducea Primaria Cluj-Napoca
Sorin Apostu, pe cand conducea Primaria Cluj-Napoca

Următorul termen de judecată în procesul lui Apostu la Înalta Curte este în 25 iunie, când ar putea fi audiat ultimul martor.

 

Comments

comentarii

O vulpe care a fost rănită în urma unui accident rutier, a fost salvată după mai multe zile de agonie, în comuna Florești.... Citește mai mult
Fotbalistul brazilian Neymar, victima unei entorse în meciul de joi cu Serbia (2-0), este accidentat la ligamentul gleznei drepte şi va lipsi în meciul de luni cu Elveţia de la Cupa Mondială 2022.... Citește mai mult
error: Alert: Conținut protejat !!