fbpx
Adunarea Generală din 2015

Proiectul de modificare a Legii avocaturii va fi dezbătut în Adunarea Generală a Baroului Cluj

Proiectul inovativ pentru modificarea legii învechite a avocaturii va fi dezbătut în Adunarea Generală a Baroului Cluj, pentru a fi votată transmiterea lui mai departe UNBR-ului. Un motiv în plus pentru ca avocații tineri, care de obicei lipsesc de la adunare, să paeticipe, dacă vor să aducă schimbări în profesie.

La ultima ședință a Consiliului Baroului a fost adoptată o hotărâre pentru completarea ordinii de zi a Adunării Generale din 26 februarie cu proiectul grupului Avocatura Altfel, înființat de avocatul Dan Chertes.

”In temeiul art.67 alin.5 din Statutul profesiei de avocat se va supune votului Adunării Generale 2016 completarea ordinii de zi cu propunerea dlui av. Chertes Dan-Sebastian pentru dezbaterea Proiectului de hotărâre a Adunării Generale pentru modificarea și completarea Legii nr.51/1995 gi a Statului profesiei de avocat.

In situația aprobării completării ordinii de zi, dezbaterea materialului propus se va face punct cu punct.”, se arată în hotărâre.

Proiectul îl puteți studia AICI.

Tot în cadrul adunării generale se vor alege prin vot avocații care vor reprezenta Baroul Cluj la urmărorul Congres al Avocaților, unde se poate decide trimiterea proiectului spre Parlament.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina