Polițiștii au recuperat o bicicletă furată. Vezi câte s-au furtat în ultimele două luni

Polițiștii au recuperat o bicicletă furată de pe terasa unui local de pe Calea Turzii în luna mai. În ultimele două luni, în Cluj-Napoca, s-au furat zeci ce biciclete.

Odată cu venirea primăverii și cu numărul în creștere al bicicliștilor pe străzile din Cluj-Napoca, a început să crească și numărul furturilor de biciclete. ”În lunile mai și aprilie, pe raza municipiului Cluj-Napoca, au fost depuse 34 de reclamații cu privire la biciclete furate”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci. Aceasta spune că, din experiența anului trecut, o parte se recupereză: ”Anul trecut erau 20 de biciclete la Secția 4 de Poliție din Mănăștur, la care le căutam proprietarii. La 18 i-am găsiit. Acum sunt patru”.

în 15 iunie, polițiștii din cadrul Secția 6 de Poliție Cluj-Napoca din cartierul Zorilor au identificat un bărbat bănuit de sustragerea unei biciclete. Potrivit polițiștilor, la data de 27 mai, bărbatul de 47 de ani, originar din Câmpia Turzii, a sustras o bicicletă de pe terasa unui local public situat pe Calea Turzii. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au recuperat bunul sustras. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Amintim că în toamna anului trecut, un judecător important din Cluj a căzut pradă hoților de biciclete. În cazul lui, nu s-a recuperat bicicleta, astfel că și-a cumpărat una nouă.

 

Comments

comentarii

Mesaj RO-alert pentru oamenii din Tulcea. Soldații ruși au atacat cu drone granița României.... Citește mai mult
Miercuri, 7 august, de la 10:00 - 20:00, te așteptăm într-o călătorie la The Cheesecake House unde fiecare felie de cheesecake va ajuta educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. e o problema cu care ne confruntam la nivel national. Se depun eforturi pentru a oprii acest fenomen, insa ca multe alte lucruri totul porneste de la educatie!

Lasă un răspuns