fbpx

Cercetat pentru șantaj, după ce a amenințat o femeie că publică poze cu ea

Un bărbat din Turda este cercetat penal pentru șantaj pentru că ar fi amenințat o femeie că publică poze compromițătoare cu ea, găsite în telefonul furat.

Un bărbat din Turda ar fi solicitat unei femei 500 de euro pentru a nu publica pe Facebook fotografii compromițătoare cu aceasta. La data de 15 iunie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţia municipiului Turda s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii  penale față de un bărbat, de 40 de ani, din Turda, pentru săvârşirea infracţiunii  de  şantaj”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Din investigații a reieșit că în decurs de aproximativ două săptămâni, cel în cauză ar fi contactat persoana vătămată prin intermediul Facebook și i-ar fi solicitat 500 de euro. Bărbatul i-ar fi arătat victimei faptul că deține telefonul său care ar fi fost sustras și ar fi amenințat-o că publică fotografii din memoria telefonului dacă nu îi va remite suma solicitată. Surse din poliție spun că fotografiile erau cu femeia in ipostaze compromițătoare. Femeia, de 46 de ani, nu s-a lăsat intimidată de amenințările care vizau producerea unor prejudicii de imagine și a anunțat poliția.

Polițiștii continuă cercetările față de bărbat pentru documentarea întregii activități infracționale, fiind bănuit că a și furat telefonul, dar încă nu există probe în acest sens.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina