fbpx
Judecător Lucian Marian

Președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, prădat de hoți. I-au furat bicicleta

Se întâmplă și la case mai mari. Bicicleta președintelui Judecătoriei Cluj-Napoca a fost furată acum circa trei luni. Poliția nu i-a prins încă pe hoți și nu a recuperat bicicleta.

Președintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian, a rămas fără bicicleta în luna octombrie 2014. Aceasta i-a fost furată chiar din centrul Clujului, mai exact din Piața Muzeului, în timpul serii. Deși biciclera era legată cu un sistem anti-furt, hoții au reușit să-l deschidă și să se facă nevăzuți. Judecătorul a depus plângere la poliție și așteaptă un rezultat. Culmea este că Lucian Marian este judecător la secția penală, adică exact unde ar fi judecați hoții dacă ar fi prinși. Președintele Judecătoriei folosea bicicleta inclusiv pentru a merge la instanță, fiind poate singurul magistrat care obișnuirește să folosească acest mijloc de transport.

Între timp, judecătorul a început să se gândească la o nouă bicicletă. ”Acum că este iarnă oricum nu aș fi circulat cu bicicleta, dar la primăvară o să-mi cumpăr alta”, a spus magistratul pentru CLUJUST.ro.

Lucian-Mihăiță Marian este un tânăr judecător care conduce Judecătoria Cluj-Napoca din 2013. Potrivit declarației de avere, deține o mașină, dar preferă să circule cu bicicleta prin oraș.

Comments

comentarii

Un comentariu

  1. si politia normal ca nu o sa o gaseasca!

Lasă un răspuns