fbpx

Ordonanța președințială anti-Uber a fost suspendată până la judecarea apelului înaintat de companie

După ce în primă fază, ordonanța președințială anti-Uber de la Cluj a fost suspendată provizoriu, astăzi, Curtea de Apel Cluj a hotărât suspendarea ei până la judecarea apelului înaintat de compania americană.

Soluția pe scurt: “Admite cererea de suspendare formulată. Dispune suspendarea executării ordonanţei preşedinţiale nr.2268 pronunţată la data de 16.11.2016 în dosarul nr.999/1285/2016 al Tribunalului Specializat Cluj până la soluţionarea apelului declarat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 12 decembrie 2016.”

Prin urmare, serviciile Uber funcționează normal în Cluj, urmând să se judece la Curtea de Apel Cluj apelul împotriva ordonanței Tribunalului Specializat Cluj, prin care se dispuse ”încetarea furnizării de către pârâte (Uber Systems Romînia SRL și Rasier Operatiobs B.V – n.red) a serviciilor de transport public, contra cost, pe raza municipiului Cluj Napoca, până la soluţionarea dosarului nr. 984/1285/2016 al Tribunalului Specializat Cluj, având ca obiect acţiune în concurenţă neloială.”

Acțiunea în concurență neloială pornită de Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania la Tribunalul Specializat și apelul împotriva ordonanței de la Curte nu au încă stabilite termenele de judecată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina