fbpx

Balul Palatului de Justiție din Cluj – ediția 2016 FOTO/VIDEO

Peste 300 de avocați, judecători, procurori, notari și executori au participat în seara zilei de 10 decembrie la Balul Palatului de Justiție din Cluj. Este al treilea an consecutiv când se organizează acest eveniment ce reunește profesioniști ai dreptului.

Balul Palatului de Justiție din Cluj este un eveniment de sfârșit de an dedicat profesioniștilor din domeniul dreptului, renăscut odată cu seminariile de comunicate inter-profesională și de a cărui organizare s-au ocupat în mod special avocatul Voicu Sârb din partea Baroului și judecătoarea Andrea Chiș din partea Curții de Apel. După cum se știe, Andrea Chiș va pleca la București de la anul, urmând să facă parte timp de șase ani din Consiliul Superior al Magistraturii.

Seara a început timid cu degustarea de aperitive, socializare și colinde cântate de avocatul stagiar Călin Merca și IT-istul Marius Floare, alături de corul ”A Capella”.

După colinde, a intrat în scenă trupa Incognito, care a cântat mai întâi șlagăre vechi românești. Încet încet, ringul de dans a devenit neîncăpător, mai ales când s-a pus muzică mai actuală. Doamnele și domnișoarele din avocatură și justiție și-au etalat toaletele, unele mai sumare, altele mai puțin sumare.

Nume grele din avocatura și magistratura din urbea de pe Someș au fost prezente la eveniment: procurorul general al Clujului, Florin Magyar, președintele Secției penale a Curții de Apel, Valentin Chitidean, președintele Tribunalului, Sorina Seleșiu, decanul Baroului Cluj, Mircea Pop, prodecanul Călin Budișan.

Decanul Baroului, Mircea Pop, și soția lui, Roxana

Învățământul universitar de drept a fost reprezentat de academicianul Liviu Pop și cadre didactice de la Facultatea de Drept ”Dimirie Cantemir” Cluj: Corina Buzdugan, Rodica Apan și Elena Fodor.

Cadre didactice de la Facultatea de Drept ”Dimirie Cantemir” alături de judecătoarea Alexandrina Nan (stânga)

La ediția din acest an au venit și oaspeți dinafara Clujului, precum decanul Baroului Alba, Mihai Baco, și decanul Baroului Bistrița-Năsăud, Leonora Maria Lanțoș.

 

Comments

comentarii

Preţul energiei electrice în Europa a atins marți un nou nivel record, depăşind pentru prima dată pragul de 500 de euro pentru un Megawatt-oră.... Citește mai mult
În locul fostului Spital de Medicina Muncii, de pe strada Louis Pasteur, va fi amenajat un Centrul de Patologie Neurovasculară și Neurochirurgie. Marți a avut loc predarea-primirea amplasamentului unde se va ridica construcția.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!