fbpx

O avocată din Cluj o laudă pe judecătoarea Bivol din Suceava

Avocata Elena Claudia Țicudean din Cluj laudă prestația judecătoarei Mihaela Bivol de la Tribunalul Suceava într-o cauză pe care o are la aceasta.

Avocata clujeancă a postat un comentariu la articolul despre incidentul de la Tribunalul Suceava, în care povestește contactul ei cu judecătoarea care a ordonat să fie scoasă din sală o avocată cu jandarmii: ”Am avut cauza la d-na judecator Mihaela Bivol si s-a comportat absolut decent. A avut foarte multa rabdare in audierea martorilor, un judecator activ si interesat sa inteleaga cauza. Mie mi-a facut o impresie buna. Nu inteleg de ce aruncati atat de usor cu noroi. Mie mai degraba mi se pare interesant faptul ca toate scandalurile legate de acest magistrat sunt doar pe o anumita cauza. In plus, filmuletul nu e complet.”

Avocata Țicudean a mai precizat că ”toate articolele scrise despre ea sunt legate de UMF Iasi si atunci, ori avocatii din aceasta cauza sunt cei mai abuzati din lume ori ceva e putred in Danemarca”

Întrebată de Clujust.ro de ce filmulețul nu e complet, clujeanca a explicat: ”filmuletul e incomplet pentru ca practic filmeaza doar reactia judecatoarei. Nu stim ce s-a intamplat inainte”. Aceasta nu a vrut să dea detalii despre procesul pe care îl are la Suceava deoarece este încă pe rol și nu are acordul clientului, dar cu privire la audierea de martori la care a făcut referire în comentari, a precizat că judecătoarea Mihaela Bivol ”a audiat trei martori de la 11,30 până undeva in jurul orei 17,30”

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!