fbpx
Captură de pe contul de Facebook al grefierei, categoria fotografii

O grefieră de la Judecătoria Cluj-Napoca și-a pus poze ”fierbinți” pe Facebook

Vuiește sistemul judiciar din Cluj, cu toate că e week-end. Sursele Clujust.ro spun că s-au înroșit telefoanele și calculatoarele după ce o grefieră de la Judecătoria Cluj-Napoca și-a pus un set de poze sexy pe Facebook.

Pozele postate de grefiera Mariana Potra de la secția civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca sunt publice, astfel că poate să le vadă oricine. Oamenii din sistemul judiciar spun că nu este tocmai etic pentru cineva care lucreză în Justiție să posteze astfel de poze.

Colegii ei se declară siderați: ”Nu îndeplinește condițiile etice specifice funcției. Vi se par niște poze care reflecta un comportament demn și care promovează ideea de prestigiu al Justiției? Mie nu. Grefierilor la fel nu li se pare. Este de nepermis așa ceva. Grefierii, nu doar judecătorii, trebuie sa aibă un comportament decent în spațiul public, având în vedere ca ICCJ a declarat facebook-ul ca fiind spațiu public”, ne-a declarat o altă grefieră.

”Ma intreb daca indeplineste conditiile de deontologie etica si morala, altfel incat sa fie platita din fondurile Ministerului Justitiei.”, a comentat o altă persoană.

Anterior de pozele ”fierbinți” din dormitor, grefiera a pozat în biroul de la Judecătorie.

”Și grefierii, ca și judecătorii, trebuie să respecte condițiile de moralitate și bună reputație”, a spus președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, care va analiza situația.

UPDATE: Președintele Tribunalului a stat de vorbă cu grefiera, care i-a spus că i-a fost furat telefonul mobil vineri, 8 aprilie, și așa au apărut pozele pe internet. ”Voi face verificări pentru a vedea dacă se confirmă această variantă”, a precizat Seleșiu.

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!