Acasă » DEZVĂLUIRI / ANCHETE » Nici nu a făcut bine 18 ani că fiul lui Paszkany îi calcă pe urme tatălui: A intrat creditor la CFR 1907
Paszkany cu fiul său (băiatul pe care ține mâna) acum 7 ani pe stadion la CFR

Nici nu a făcut bine 18 ani că fiul lui Paszkany îi calcă pe urme tatălui: A intrat creditor la CFR 1907

La scurt timp după ce a împlinit 18 ani, Robert Paszkany a devenit asociat în trei firme, între care una a preluat recent o creanță de peste 780.000 de lei la SC CFR 1907 Cluj SA, aflată în insolvență.

Timpul trece repede, iar copilul care îl însoțea pe Arpad Paszkany la festivitatea din 2010 de câștigare a cupei de pe stadionul din Grupa a crescut mare. În octombrie 2016, Robert Arpad Paszkany a împlinit frumoasa vârstă de 18 ani. În ianuarie 2017, în societățile Sigma Hotels, Sigma Towers și Skyline Soft se adoptat hotărâri prin care tânărul intra în ele ca asociat. În Sigma Hotels este asociat majoritar cu 99%, celălalt asociat fiind bunicul Paszkany, în Sigma Towers este asociat cu mama lui, Kinga, iar în Skyline Soft deține 80% din părțile sociale. În primele două firme, părțile sociale au fost cesionate de un offshore din Cipru, Weber Investments Limited.

Recent, s-a publicat în Buletinul procedurilor de insolvență, tabelul actualizat al creditorilor CFR 1907 Cluj. Astfel, putem vedea că creanța de 781.000 lei deținută de Compania de Informatică Aplicată SA, firmă apropiată lui Paszkany-tatăl, a fost preluată de Skyline Soft, în care este tânărul. Tabelul actualizat mai arată că contabilul Marian Vasile Băgăcean, paravan al unor oameni de afaceri, a preluat creanța Băncii Transilvania de 9,3 milioane lei.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina