fbpx

Networking-ul început în vară între profesiile juridice și alte profesii continuă. Wine party FOTO

Început în vară cu un Pool party, conceptul Networking – Building bridges a marcat sâmbătă a doua ediție. De data aceasta: Wine party. Peste 50 de avocați, notari, executori și judecători au schimbat păreri și cărți de vizită, la un pahar de vin, cu medici, arhitecți și reprezentanți ai mediului de afaceri.

Invitații speciali ai evenimentului organizat de Top Events 4U și Florin Bugnar au fost președintele și vicepreședintele Ordinului Arhitecților din Româna – filiala Transilvania, Szabolcs Guttman și Daniela Maier, vicepreședintele Consiliului Județean, Vakar Istvan, pictorul Nicolae Maniu și președintele Clubului oamenilor de  afaceri de limbă germană din Transilvania de nord, Ludger Thol. De asemenea, a fost și pictorul Ovidiu Avram, care a câștigat recent Bienala de Arte 2015 de la Tivoli

networking wine party (16)

Vakar Istvan, vicepreședintele CJ Cluj, a ținut un discurs scurt: ”Vreau să vă mulțumesc pentru invitație. Este o onoare să fiu cu așa multă lume bună și, ca norocul, mulți cunoscuți. Îmi pare bine de această seară. Simt energia pozitivă pe care o emanați, poate ajută și vinul. N-aș vrea să vă stric voia bună cu un discurs prea lung, care nu-și are loc aici. Să vă simțiți bine! Mulțumesc frumos”

Din partea ordinului arhitecților, Guttman Szabolcs, le-a spus celor prezenți de bienala celor mai frumoase proiecte din teritoriu și a lansat o invitație la prezentarea firmelor de arhitectură care au câștigat la diferite secțiuni.

networking wine party (6)

La evenimentul din Crush Wine Bar au fost prezenți circa 40 de avocați, între care Voicu și Anca Sârb, Călin Iuga, Patricia Miron, Ștefania Oltean, Kati Azzola, Bianca Racolța, Gabriela Culda, Camelia Aldea, Alina Rodina, Cristina Neamț, Alina Coroi din Baroul Cluj, Ana Maria Blaga din Baroul Sălaj, notarii Tony Gorun, Mihaela Chiș, Oana Racolța din Cluj, Nawal Suliman din Bistrița, executorii judecătorești Mihai Câmpean și Laura Miron-Boca, judecătorii Iuliana Moldovan, Anca Pop, Anca Groza, Elena Botezan (fosta șefă DNA Cluj). Inspectoratul de Poliție Cluj a fost reprezentat de Adnana Ilieș, Alma Bruja și Angela Neag.

Avocatul Voicu Sârb, care a împlinit 38 de ani în aceeași zi, a avut parte de o surpriză, primind un tort din partea prietenilor apropiați.

networking wine party (5)

Dinte medicii prezenți, amintim soții chirurgi de la Spitalul Municipal Clujana, Bogdan și Carmen Micu, șeful Serviciului de Ambulanță Cluj, Horia Simu, chirurgul estetician Andrei Martin, medic ortodont Claudia Corega, a cărei clinică, Q Smile, a oferit vouchere pentru detartraj și airflow gratuite.

Mediul de business feminin din Cluj a fost reprezentat de Simona Schneider (Simtext Comprod) și Mihaela Miron (Impress), Georgiana Costin (Contafiscal).

Georgiana Costin (Contafiscal) în stânga
Georgiana Costin (Contafiscal) în stânga

La eveniment au fost prezenți aproape 200 de oameni din lumea bună a Clujului. Atmosfera a fost întreținută de concertul Les Nuages quintet, oferit de Simtext – ”Numai uși” cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate, și DJ Waren.

les nuages

Galerie foto

Comments

comentarii

31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi ani de la declanşarea invaziei ruse, potrivit președintelui Volodimir Zelenski.... Citește mai mult
Universitatea Cluj nu a reușit să marcheze niciun gol în meciul contra Sepsi OSK, în etapa cu numărul 27 din Superligă.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!