Nicolae Maniu despre Networking Pool Party: ”Ce lume frumoasă e aici! Creme de la creme” FOTO

Cel mai bine vândut pictor român în viață a descris cel mai bine evenimentul de networking de vineri seara, la care au participat oameni din mediul juridic, de business și medical, organizat într-o locație deosebită cu piscină.

Magnoliu Stan (dreapta) și avocatul Călin Iuga
Magnoliu Stan (dreapta) și avocatul Călin Iuga

Peste o sută de persoane cu profesii liberale, antreprenori, medici și profesori au participat în 21 august la evenimentul Pool Party & Networking organizat de firma Top Events 4U și Florin Bugnar. Prezentarea invitaților specială a fost făcută de cunoscutul speaker și trainer Magnoliu Stan. ”Ideea de bază a acestei întâlniri, pe lângă o petrecere, este să socializați, să discutați între voi, să faceți schimb de cărți de vizită.”, a spus Magnoliu Stan.

Dintre invitații speciali, a luat cuvântul pictorul Nicolae Maniu, cel mai bine vândut pictor român în viață. ”Ce lume frumoasă e aici! Creme de la creme. Mă bucur că sunt aici. Nu știu ce merite speciale am în acest context, numai oameni deștepți. Eu sunt zugrav… Am fost invitat. Dar dacă m-am repatriat e bine să ne cunoaștem. Savurez această seară. Sperăm că o să ne mai reîntâlnim și cu alte ocazii pentru că cu network-urile acestea lumea se deschide, suntem la începutul cuceririi mondiale prin ceea ce dă România și mai ales Clujul”, a spus Nicolae Maniu.

Nicolae Maniu a captat atenția tuturor
Nicolae Maniu a captat atenția tuturor

Alături de Maniu, au fost invitați speciali Ludger Thol – presedintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germana din Transilvania de Nord – DWNT, Philipp Kandal – general manager Europa pentru Telenav si Chairman Techsylvania, Vlad Ciurca –  Executive Producer la Techsylvania, Organizer & Facilitator la Startup Weekend, Shajjad Rizvi – chairman la The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, M.D. la SKR si fondator al Asociației Little People Romania, Bogdan Herea – Bogdan Herea, președinte si membru CA la Club Francophone d’Affaires de Cluj si fondator la PITECH+PLUS

Invitații au stat până la lăsarea serii pe lângă piscină, au discutat și au schimbat cărți de vizită. De asemenea, au avut la dispoziție mâncare tip ”finger food” și un bar lângă piscină.

CLUJUST.ro a fost partenerul media al evenimentului.

piscina 2

Petrecerea a început înăuntrul locației La Villa odată cu recitatul formației David & Six Martini, care au făcut un show pe cinste, care i-a făcut să danseze pe toți invitații.

David & Six Matini Band
David & Six Matini Band

În cadrul evenimentului, cei care au achiziționat bilete VIP la prețul de 130 de lei au participat la o tombolă a cărților de vizită. Organizatorii vor să continue acest gen de evenimente de socializare între oameni din mediul juridic și alte domenii, pe ideea ”building bridges”.

Galerie foto

Comments

comentarii

Legendele tenisului mondial Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel, au făcut show, sâmbătă, într-un meci de dublu care i-a încântat pe spectatorii prezenți la Sports Festival.... Citește mai mult
Au mai rămas câteva zile până la vacanța de vară. Ultima zi de școală pentru elevi și preșcolari este vineri, 21 iunie.... Citește mai mult

Un comentariu

  1. Si fetele au dansat cu succes? :)) Petrecere langa piscina in costume si rochite? 🙂 Ofer sfaturi gratuite pentru petreceri de bon ton.

Lasă un răspuns