fbpx

”Microbul” Bravo, ai stil! lovește în plin Baroul București: ”Eu, sincer, nu văd sutienul (..) Dar nu văd nici țâțele”

După ce s-a manifestat timid în Baroul Cluj, ”microbul” Bravo, ai stil! a lovit în plin Baroul București. La Cluj a fost o remarcă a secretarei Consiliului privind ”evoluția vestimentară” a unei avocate, dar la București un avocat a ajuns la critici privind mărimea sânilor unei colege. Rugăm Poliția Modei să intervină până nu este prea târziu.

La Cluj, ”microbul” a prins-o pe secretara Consiliului Baroului Cluj, avocata Ioana Hudrea, care a scris pe grupul de WhatsApp al consiliului despre colega ei Adina Lincă următoarea remarcă:

Mai jos este vestimentația analizată.

Avocat Adina Lincă

Într-o dispută pe grupul de Facebook al Baroului Cluj, avocata Lincă îi răspunde Ioanei Hudrea: ”Am uitat să te întreb dacă ai fost și în juriul ”Bravo, ai stil!” că am auzit că ai competențe și pe analiza stilului vestimentar :)”

La București, după ce avocata Silvia Uscov a lansat o dezbetere cu privire la pozele postate de avocați pe Facebook pornind de la pozele de pe plajă ale vicelui UNBR Daniel Fenechiu, chiar ea, aflată fiind în vacanță, a căzut victimă unui nou critic aflat în stare avansată de ”Bravo, ai stl!”, anume avocatul Dragoș Cojocaru, din a cărui postare uluitoare de pe Facebook (la care a tag-uit Daniel Fenechiu) am extras următoarele:

”Am aflat că există o poliție a modei avocaturii. Care consideră că noi, avocații, tre’ să fim țiplă și când facem caca. Care a sancționat ferm faptul că un confrate și-a permis să stea în slip pe plajă. Sau că o consurioară a pus poză în costum de baie. “Corect!” am spus. “”Așa e! Noi, avocații, și dușul îl facem în robă! Desigur, cu un costum Armani pe sub robă… Și cu butoni asortați la clutch-ul în care ținem bețișoarele de urechi.”

Curios fiind, am intrat pe pagina fashionistei în robă. Unde, surpriză! Am găsit (publică fiind, deci asumată public) această poză. Nu am editat-o, așa a fost postată de fashionistă. Eu, sincer, nu văd sutienul. Bravo, ai stil, gen! Dar nu văd nici țâțele. Bravo, nu ai stil!

Ce-ai făcut, Bobiță? E doar vorba de invidie, că ăia au țâțele mai mari? Că au gleznele mai subțiri?”

Comments

comentarii

Un tânăr de 22 de ani din Gherla a făcut accident, după care a fugit, abandonând mașina. Polițiștii au constatat că avea permisul de conducere suependat.... Citește mai mult
Scenele s-au petrecut la Câmpia Turzii, unde un bărbat a fost surprins de polițiști cum arunca gunoaiele într-o rampă proaspăt desființată.... Citește mai mult
Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Marius Şumudică, a declarat după egalul 1-1 cu Young Boys Berna că adversarul a fost superior, dar jucătorii săi nu aveau voie să facă greşelile care au dus la golul egalizator.... Citește mai mult
Numai 3 zile până la EC_Special! Back to life este motto-ul acestei ediții manifest, prin care participanții sunt invitați să trăiască bucuria a tot ce ne-a lipsit în pandemie.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!