fbpx

”Mercato” de iarnă pentru magistrați

Nu numai jucătorii de fotbal au perioadă de tranferuri în iarnă, numită mercato, ci și judecătorii. Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit data limită și posturile pentru care se pot depune cereri.

Prin hotărârea nr.1340/2014, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea unei sesiuni de transferuri, în luna ianuarie 2015, sesiune la care vor fi luate în calcul posturile utile, publicate la începutul lunii ianuarie 2015 pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii, de la tribunale și curți de apel.

În coformitate cu prevederile art.2 alin 2(1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr.193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, inclusiv cele aduse prin hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr.129/2014, publicată în Monitorul oficial al României nr.90/05.02.2014, cererile de tranfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 12.01.2015, inclusiv. 

La nivelul Curții de Apel Cluj există, în total, 9 posturi disponibile pentru tranfer, din care unul chiar la Curtea de Apel, 6 la Tribunalul Maramureș și două la Tribunalul Sălaj. De asemenea, funcția de președinte al secției civile de la Tribunalul Cluj este vacantă, fiind ocupată prin delegație. Două posturi de la Tribunalul Cluj sunt indisponibilizate prin transferuri temporare de la Tribunalele Sălaj și Bihor.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!