fbpx

Judecătorul sindic a amânat pronunțarea în dosarul de insolvență al FC Universitatea Cluj SA

Judecătorul sindic de la Tribunalul Botoșani a amânat, astăzi, pronunțarea în dosarul de insolvență al FC Universitatea Cluj SA, în care s-a cerut intrarea în faliment a societății care administrează clubul de fotbal ”U” Cluj.

Soluția de la termenul de astăzi din dosarul de insolvență a fost: ”Amâna pronunțarea la 26 mai 2016, ora 14. Pronuntata în sedinta publica din 12 mai 2016”. De asemenea, judecătorul a dispus:”se va face adresa administratorului judiciar pentru a preciza daca programul de plati este respectat asa cum a fost aprobat, daca nu sa depuna masurile corespunzatoare”

Hotărârea care se va da depinde de eventuala preluare a clubului de fotbal de către un investitor care să plătească datoriile. Astfel, societatea ar putea scăpa de faliment și chiar să iasă din insolvență.

Recent, a fost publicat în Buletinul procedurilor de insolvență Raportul de activitate cu numărul 39, trimestrial, privind pe debitorul Fotbal Club Universitatea Cluj SA, întocmit de administratorul judiciar A & A Consultants.

În raport se fac referiri la negocieri cu posibili investitori: ”Administratorul judiciar a purtat pe parcursului lunilor noiembrie 2015- aprilie 2016, discuții cu un posibili investitori interesați de preluarea clubului FC UNIVERSITATEA CLUJ SA., finalizate cu încheierea unor angajamete de plată.

De asemenea, administratorul judiciar a purtat corespondențe și negocieri și cu alte persoane care și-au manifestat interesul de a prelua clubul, furnizându-le informațiile solicitate.

Astfel, ultimele demersuri de această natură au fost întreprinse cu societatea italiană NILOR GROUP, care a înaintat administratorului judiciar și o scrisoare de intenție privind preluarea clubului de fotbal.

Ulterior au fost efectuate demersurile de due- dilligence, punându-se la dispoziția posibilului investitor toate documentele financiar – contabile și juridice solicitate de către acesta. Totodată, lichidatorul judiciar a efectuat o deplasare la sediul debitoarei, la data de 06.04.2016, unde s-a întâlnit cu repezentanții societății italiene cărora le-a fost prezentată situația de la fața locului.”, se arată în raport.

Comments

comentarii

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) recomandă, pentru prima dată, o combinaţie de medicamente pentru a preveni formele severe de COVID-19 la pacienţi infectaţi din categoriile cu risc crescut... Citește mai mult
În cursul nopții de sâmbătă, 25 septembrie, ISU Cluj a intervenit în localitatea Sânpaul pentru a descarcera un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a fost implicat într-un accident rutier.... Citește mai mult
Politicianul Alexandru Sassu, fost președinte director general al televiziunii publice, a murit sâmbătă, 25 septembrie, la vârsta de 65 de ani.... Citește mai mult
Incidența COVID-19 a ajuns la 4,47 în municipiul Cluj-Napoca, fiind înregistrate 1.508 de cazuri.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!