fbpx

Judecătorul sindic a amânat pronunțarea în dosarul de insolvență al FC Universitatea Cluj SA

Judecătorul sindic de la Tribunalul Botoșani a amânat, astăzi, pronunțarea în dosarul de insolvență al FC Universitatea Cluj SA, în care s-a cerut intrarea în faliment a societății care administrează clubul de fotbal ”U” Cluj.

Soluția de la termenul de astăzi din dosarul de insolvență a fost: ”Amâna pronunțarea la 26 mai 2016, ora 14. Pronuntata în sedinta publica din 12 mai 2016”. De asemenea, judecătorul a dispus:”se va face adresa administratorului judiciar pentru a preciza daca programul de plati este respectat asa cum a fost aprobat, daca nu sa depuna masurile corespunzatoare”

Hotărârea care se va da depinde de eventuala preluare a clubului de fotbal de către un investitor care să plătească datoriile. Astfel, societatea ar putea scăpa de faliment și chiar să iasă din insolvență.

Recent, a fost publicat în Buletinul procedurilor de insolvență Raportul de activitate cu numărul 39, trimestrial, privind pe debitorul Fotbal Club Universitatea Cluj SA, întocmit de administratorul judiciar A & A Consultants.

În raport se fac referiri la negocieri cu posibili investitori: ”Administratorul judiciar a purtat pe parcursului lunilor noiembrie 2015- aprilie 2016, discuții cu un posibili investitori interesați de preluarea clubului FC UNIVERSITATEA CLUJ SA., finalizate cu încheierea unor angajamete de plată.

De asemenea, administratorul judiciar a purtat corespondențe și negocieri și cu alte persoane care și-au manifestat interesul de a prelua clubul, furnizându-le informațiile solicitate.

Astfel, ultimele demersuri de această natură au fost întreprinse cu societatea italiană NILOR GROUP, care a înaintat administratorului judiciar și o scrisoare de intenție privind preluarea clubului de fotbal.

Ulterior au fost efectuate demersurile de due- dilligence, punându-se la dispoziția posibilului investitor toate documentele financiar – contabile și juridice solicitate de către acesta. Totodată, lichidatorul judiciar a efectuat o deplasare la sediul debitoarei, la data de 06.04.2016, unde s-a întâlnit cu repezentanții societății italiene cărora le-a fost prezentată situația de la fața locului.”, se arată în raport.

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!