fbpx

Italianul fugar prins la Cluj, infractor cunoscut în Genova

Italianul capturat acum două zile în Cluj se numește Danilo Bisio, și este cunoscut în orașul Genova ca manager și restaurator de cluburi de noapte, potrivit presei din Italia. Bărbatul era căutat de poliția italiană pentru bancrută frauduloasă, încălcarea legii falimentului și primire de bunuri furate.

Pe numele lui Danilo Bisio exista un mandat de arestare emis în noiembrie 2013 de către Procurorul General de pe lângă Curtea de Apel din Genova. El are de ispășit o pedeapsă de 11 ani, 5 luni și 28 de zile de închisoare.

Potrivit presei genoveze, italianul de 42 de ani este cunoscut în orașul italian ca manager și restaurator de localuri de noapte. Prin intermediul acestora ar fi comis mai multe infracțiuni economice. Pentru a scăpa de pedeaspă, italianul a fugit în România,

Bisio a fost prins de polițiștii români, în 12 mai, pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. Italianul a fost dus la Curtea de Apel Oradea, care a emis mandat de arestare în vederea extrădării în Italia.

 

 

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina