fbpx

Italian cu 7 mandate europene de arestare prins la Cluj

Poliţiştii clujeni au identificat un bărbat urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia erau emis  7 mandate europene de arestare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, italianul cu iniţialele B. D.  a fost prins la data de 12 mai, de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Clu, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.  Bărbatul de 42 de ani, cetăţean italian, este urmărit naţional şi internaţional.

Pe numele lui sunt şapte mandate europene de arestare, fiind condamnat la 11 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni economice. Italianul  a fost predat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bihor în vederea prezentării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Parchetul l-a reţinut 24 de ore şi urmează să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării.

Capturarea italianului s-a făcut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

Comments

comentarii

România are un deficit cronic de medici neonatologi, specializare care înregistrează cel mai mare procent de posturi vacante raportat la posturile ocupate.... Citește mai mult
1,3 milioane de lei de la bugetul local vor fi pentru organizarea ediției din 2024 a Zilelor Clujului. Ediția din acest an va avea loc în perioada 30 mai-2 iunie.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!