fbpx

Italian cu 7 mandate europene de arestare prins la Cluj

Poliţiştii clujeni au identificat un bărbat urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia erau emis  7 mandate europene de arestare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, italianul cu iniţialele B. D.  a fost prins la data de 12 mai, de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Clu, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.  Bărbatul de 42 de ani, cetăţean italian, este urmărit naţional şi internaţional.

Pe numele lui sunt şapte mandate europene de arestare, fiind condamnat la 11 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni economice. Italianul  a fost predat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bihor în vederea prezentării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Parchetul l-a reţinut 24 de ore şi urmează să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării.

Capturarea italianului s-a făcut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina