Italian cu 7 mandate europene de arestare prins la Cluj

Poliţiştii clujeni au identificat un bărbat urmărit naţional şi internaţional, pe numele căruia erau emis  7 mandate europene de arestare.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Cluj, italianul cu iniţialele B. D.  a fost prins la data de 12 mai, de către poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Clu, pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.  Bărbatul de 42 de ani, cetăţean italian, este urmărit naţional şi internaţional.

Pe numele lui sunt şapte mandate europene de arestare, fiind condamnat la 11 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni economice. Italianul  a fost predat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Bihor în vederea prezentării Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea. Parchetul l-a reţinut 24 de ore şi urmează să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării.

Capturarea italianului s-a făcut cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

 

Comments

comentarii

Electric Castle, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România, nu a scăpat nici în acest an de ploaie.... Citește mai mult
După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.... Citește mai mult

Lasă un răspuns