fbpx

Instanța a anulat amenda aplicată unui avocat de către DIICOT Cluj

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a anulat amenda judiciară aplicată unui avocat de către DIICOT Cluj.

Soluția pe scurt: ”În baza art.284 C.pr.pen. admite cererea formulata de petentul C.D.S., avocat în cadrul Baroului Cluj, cu domiciliul procesual ales în Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, nr. 49, ap. 6, jud. Cluj si, în consecinta:

Dispune anularea amenzii judiciare în suma de 3.000 lei aplicata petentului C.D.S., avocat în cadrul Baroului Cluj, prin ordonanta Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, emisa la data de 05.05.2017, în dosarul nr.15 D/P/2016. În temeiul art.275 alin.3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat ramân în sarcina acestuia.Definitiva. Pronuntata în sedinta publica din data de 6 iunie 2017.”

Comments

comentarii

Unirea Dej primește vizita echipei Dinamo Bucuresti, în primul meci din Play-off-ul Ligii 2 disputat pe teren propriu.... Citește mai mult
Fosta boală a sărăciei a devenit în secolul XXI o boală a oamenilor care muncesc mult și nu au grijă de ei.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!