fbpx

INM a elaborat subiecte exemplificative pentru noua proba scrisă de la admitere

INM a publicat un set de subiecte exemplificative și bareme la drept civil, procesual civil, drept penal și procesual penal pentru noua probă scrisă de la admitere, introdusă prin noul Regulament, adoptat în luna mai de CSM. Nu s-a stabilit încă perioada concursului de admkitere.

”Având în vedere că prin hotărârea CSM nr. 91/2019 au fost aprobate o serie de modificări ale Regulamentului privind concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii (INM), inclusiv în ceea ce privește probele de concurs, pentru a sprijini candidații care se pregătesc pentru admitere, INM a elaborat un set de subiecte pentru proba scrisă de verificare a cunoștințelor juridice, teoretice și practice, la disciplinele Drept civil și Drept procesual civil, respectiv la Drept penal și Drept procesual penal.

Subiectele elaborate au caracter strict orientativ, comisia de elaborare a subiectelor fiind liberă să aleagă  forma și numărul subiectelor, precum și timpul de desfășurare al probei, în condițiile prevăzute de Regulament.”, au precizat reprezentanții INM.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina